GET YOUR CREATIVE JUICES FLOWING

Eilen osallistuin Lumenen, Olympuksen ja Polhem Pr.n yhdessä järjestämään iltaan, jossa annettiin vinkkejä kosmetiikkakuvauksille. Olympuksen expertit antoivat erittäin tarpeellisia vinkkejä muun muassa siihen miten valita oikeat kameransäädökset sekä oikean valaistuksen kosmetiikkakuviin. Lumene puolestaan tarjosi kosmetiikkatuotteiden lisäksi omia vinkkejään siihen miten saada purkit ja putelot pysymään paikoillaan ja missä asennoissa tuotteet näyttävät kaikista parhaimmalle kuvissa. Pienen luennoinnin ja priifauksen jälkeen annettiin bloggaajille mahdollisuus tehdä omia kosmetiikkakuvia/kollaaseja. Polhemin Pr-toimisto oli täynnä erilaisia askartelutarvikkeita, asusteita, kukkia, värejä, syötäviä herkkuja, juomia ja vaikka mitä muuta, mitä saimme hyödyntää omissa kuvissamme. Ympärillä valtavasti inspiraatiota ja vain oma mielikuvitus rajana!

Ensimmäinen kosmetiikkakuvani näytti tältä. Täytyy tunnustaa, että aloittaminen ei ollut itselleni ihan helppoa. Kun muut bloggaajat jo viimeistelivät luomuksiaan olin minä vasta kerennyt hakea ison valkoisen kartongin kuvani alustaksi. Ympärillä oli niin paljon valinnanvaraa, että minulla kesti hetki miettiä mitä haluaisin tehdä. Ensimmäiseksi päätin kokeilla jotain tuttuja ja sellaista mikä aina toimii – kukat! Käytän useasti itsekin juuri kosmetiikkakuvissa erilaisia kukkia, sillä ne tuovat kuviin ihanaa eloa ja freesausta. Aloitin siis valitsemalla kauniita kynsilakkoja ja sen jälkeen yhdistin niiden värimaailmaan sopivat ruusut ja syreeninkukat. Hyvin simppeliä, mutta mielestäni lopputulos oli ihan söpö.

Toinen kosmetiikkakuvani olikin jo sitten astetta luovempi. Saimme kerrankin oikein luvan kanssa leikkiä ja sotkea meikeillä, joten pakkohan siitä oli ottaa kaikki irti! Ihastuin kukka-asetelmissa oleviin mattavihreisiin kasveihin, jotka revin sieltä itselleni. Niiden kanssa yhteen kuvattavaksi sopi mielestäni hienosti meikkivoide. Kasvien lehdet toivat minulle mieleen saman efektin, jonka meikkivoide antaa kasvoille – tasoittaa ja antaa kauniin mattapinnan. Sotkin siis meikkivoidetta paperille, laitoin meikkivoidepurkit sen päälle sekä lehdet reunoille. Lopuksi vielä rikoin kokonaisen puuterin, jonka murustin koko taideteoksen päälle – voilà!

Pyörittelin pitkään kädessäni kolmea suloista kukkaa ja mietin mitä voisin niillä tehdä. Lopuksi sain idean kaataa kukkien päälle glitterikynsilakkaa. Siis eihän siinä voi mennä vikaan jos yhdistää vaaleanpunaisen, ruusun ja glitterin? Nämä glitteriruusut olivat oma suosikkini <3

Kiitos vielä Lumenelle, Olympukselle ja Polhem Pr.lle ihanasta ja inspiroivasta illasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Anna_haa 05.03.2016

  Ihania meikkikollaaseja! Toi on jo ihan pro taidonnäyte, jossa on meikkivoiteita ja tuota puuterihippua. Sulla on selvästi silmää 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.03.2016

   Kiitos! Oli ihanaa kun pääsi vähän sotkemaan meikeillä ja testaamaan omaa luovuuttaan 🙂

   Vastaa
 2. Anonyymi 05.03.2016

  Vau mitä kuvia!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.03.2016

   Kiitos! 😀

   Vastaa
 3. Mankka 06.03.2016

  Tosi kauniita kuvia, tuosta meikkivoide + vihreät oksat kuvasta tykkäsin erityisesti.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.03.2016

   Kiva kiitos! 🙂

   Vastaa