WEEKLY WANTIE: GIRLFRIEND JEANS

 

On ihanaa huomata miten erilaiset farkkutrendit nostavat päätään aina keväisin. Milloin on kokofarkkua, milloin leveälahkeisia malleja tai milloin nostataan esille farkkukankaisia asusteita. Itselleni yksi varma ja jokavuotinen keväänmerkki on ensimmäisten vaaleiden farkkujen hankkiminen. Tänä vuonna muodikkain malli on nimeltään “girlfriend”.

Girlfriend –malli on naisellisempi versio supersuositusta boyfriend -mallista. Girlfriendfarkuissa on boyfriendeihin verrattuna aavistuksen klassisempi malli – korkea ja tiukempi vyötärö sekä suora kapeneva lahje. Tämä malli on ainakin omaan silmääni imartelevampi sekä tuo paremmin esille kantajansa muodot. Malli onkin hyvä sekoitus boyfriendiä sekä iki-suosikki skinny-mallia. Eniten omaa silmääni miellyttää vaalea denim.

Denim is always in fashion, but every spring they seem to be somewhat even more popular. Some years you wear all denim, the next you wear flared jeans and the year after that it is all about denim accessories. However, now the key trend is ”girlfriend” jeans. The girlfriend is a more feminine version of the boyfriend jean cut except it has a higher waist and a slightly slimmer leg. In my opinion, this model is a more classic fit, tighter and higher on the hip with a tapered slim straight leg.

Budjettilöytö:

H&M

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Nelli 02.02.2016

  Ooh! Oon kauan haaveillut täydellisistä boyfriend farkuista, mutta harmillisesti en niitä oikeita ja hyvin istuvia ole vielä varrelleni löytänyt.. Josko sitten nämä nappaisivat malliltaan paremmin! Tilaukseen lähti, kiitos siis vinkistä ja peukut pystyssä, että kaappiin jäisivät! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.02.2016

   Sama juttu mulla… pitkään metsästin täydellisiä boyfriendejä, mutta turhaan. Jotenkin niiden malli ei vain sopinut itselleni. Toivottavasti näiden kohdalla olisi parempi tuuri, kun ovat hieman kapeampaa mallia 🙂

   Vastaa