IDEAS FOR VALENTINES DAY…

Viime viikkojen aikana kauppojen hyllyt ovat täyttyneet pinkeistä suklaarasioista, sydämenmuotoisista pehmoleluista sekä muista söpöistä pikkuesineistä, sillä tämän viikon sunnuntaina vietetään ystävänpäivää. Ystävänpäivänä toki juhlitaan nimensä mukaisesti ympärillä olevia ihania ystäviämme, mutta yhä useammin tuo päivä omistetaan myös omalle rakkaalle puolisolle. Lieneekö syynä se, että Amerikassa Valentine`s Day on todella suosittu juhla, jolloin nimenomaan juhlitaan ja osoitetaan rakkautta puolisolleen ja muille läheisille. Kuinka ihanaa onkaan saada kortti tai jokin pieni lahja ystävänpäivän kunniaksi. Alla muutamia kivoja lahjaideoita niin miehille kuin naisille.

Omasta ystävänpäiväpaketistani voisin toivoa saavani tänä vuonna esimerkiksi ihanan silkkisen yöpaidan, naisellisen hajuveden tai vaikkapa kauniin tuoksukynttilän sateisia helmikuun iltoja piristämään. Huom miehet: Klassisella suklaarasia & ruusukimppu kombollakaan et varmasti mene vikaan!

 

Ystävänpäivänä toki myös miehet ansaitsevat pienen hemmottelulahjan. Pehmeä aamutakki, parranhoitosetti tai kosteuttava kasvorasva varmasti ilahduttaa lahjansaajaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Elena 11.02.2016

    Misto tuo ihana silkkinen yöpaita on? 🙂

    Vastaa
  2. Metti Forssell 11.02.2016

    Se on H&M! 🙂

    Vastaa