CASUAL FRIDAY

Massimo Dutti Coat

Sand Scarf

Cos Beanie

DKNY Sweather

Zara Jeans

Chanel Bag

Barbour Wellies

En ole koskaan ollut mikään kumppari-fani. Tällä viikolla ne ovat kuitenkin olleet päivieni pelastus. Toki mielummin valitsisin kaupungille kauniit nahka-tai mokkakengät, mutta kun vettä sataa ylhäältä, alhaalta ja sivuilta, on kenkävalinta aika selvä. Pidän näistä kumppareista erityisesti niiden siistin ulkomuodon ja salmiakkitikkauksen vuoksi. Kumpparit kuuluvat itselläni yleensä ainoastaan vain puistopukeutumiseen, mutta yhdistettynä siistin villakangastakin kanssa on kokonaisuus tarpeeksi tyylikäs myös kaupunkikäyttöön. Ja mikä tärkeintä – pysyy jalat kuivina!

Ihanaa, että tänään on perjantai. Kohta suuntaan kaupungille hoitamaan muutamia asioita ja sen jälkeen kukkakaupan kautta kotiin. Viikonlopuksi on suunnitteilla jo vaikka mitä kivaa. Hyvää viikonloppua kaikille!

I have never been a fan of wellies. Nevertheless, they have been my savior for the past week as it has been raining non-stop. I wouldn`t like to ruin my leather and suede boots, so wellies have been a clear choice for me. I like that they look neat even though they are wellies. Also the quilting on the sides looks very pretty. I think the overall look is classy and stylish when the boots are paired with a classic coat and grey wool scarf. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. m 13.02.2016

  Moi! Löysin blogiisi ihan äskettäin, ja tykkään tosi paljon 🙂 Sun olemus on jotenkin tosi ihana, ja esimerkiksi tää asu osoittaa kyllä sen, että sulla on pettämätön tyylisilmä myös niiden arkisempien käyttöasujen suhteen. Sain tosi paljon inspiraatiota ja hyvän mielen kun selasin sun postauksia, kiitos ihanasta blogista! Seuraan varmasti jatkossakin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.02.2016

   Voi kiitos niin paljon kauniista sanoistasi! <3 Mukavaa, että olet löytänyt blogini, tervetuloa seuraamaan 🙂

   Vastaa
 2. Lina 13.02.2016

  Ihana arkinen, mutta niin tyylikäs asu. Minäkin olen blogisi uusi lukija, kovasti olen tykännyt tyylistäsi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.02.2016

   Kiitos paljon! Mukavaa, että tulee uusia lukijoita joukkoon 🙂 Tervetuloa seuraamaan! <3

   Vastaa