NEW IN

 

Chloé Suzanna Studded Ankle Boots

Chloén Suzanna bootsit ovat olleet pitkään ostoslistallani. Pidän todella paljon nilkkuriesta, sillä ne sopivat hyvin erilaisten asujen kanssa sekä niitä voi käyttää lähes ympäri vuoden. Näyttävät soljet sekä runsaat niitit eivät normaalisti ole yhtään mun juttu, mutta näissä kengissä ne kuitenkin toimivat täydellisesti ja ovat siksi mieleeni. Musta laadukas nahka, täydellinen istuvuus sekä kultaiset detaljet – jes! Muun asun ollessa hyvin basic, tuovat tällaiset kengät juuri kaivatun jujun asukokonaisuuteen. Edellisessä postauksessa yhdistin nämä Chloén ihanuudet kukkamekon kanssa, mutta yhtä hyvin ne sopisivat esimerkiksi vain fakkujen, t-paidan ja nahkatakin kanssa. Rentoa ja kivaa. Vähän on sellainen fiilis, että näistä kengistä tulee yksi eniten käytetyistä pareistani…

I have been craving for Chloe Suzanna boots for a long time now. Finally I found the black boots with golden studs in my size, yay! Normally I don`t like rock-style clothes or accessories at all, but somehow I really like these boots. I like how I can combine them with different styles to create different kinds of looks. I wore them with a floral boho dress a few days ago but I already see myself wearing them with just a basic white tee, jeans and a leather jacket. These boots stand out nicely when wearing just a simple and basic outfit. I have a feeling that these are going to be my most worn pair of shoes ever…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Marju 31.03.2016

  Hei Metti!
  Minkä kokoiset Susannat ostit? Ja mikä on normaalikokosi… Ovatko reilua mitoitusta, kuten sanotaan…

  Vastaa
  • Metti Forssell 31.03.2016

   Hei! Ostin kengät kokoa 37 ja yleensä minulla on koko 37-37,5. Kengät ovat kyllä reilua mitoitusta ja sopii mielestäni hyvin hieman leveäjalkaisemmalle. Itselläni kun jalka on aika kapea, olen joutunut ostamaan parikin erilaista pohjallista kenkiin, etteivät kantapäät nouse kävellessä. Muuten kengät ovat ihan superit ja todella miellyttävät jalassa 🙂

   Vastaa
   • Marju 31.03.2016

    Ovatko IT mitoituksella 37, vaiko FR?

    Vastaa