SUNSET LOOK

Photos: Hanna Väyrynen

Zara Dress and Leather Jacket

Dolce & Gabbana Sunglasses

Chloé Bag and Shoes

Losissa on ihan mielettömän upeita auringonnousuja ja -laskuja. Aurinko maalaa taivaanrannan mitä upeimmilla väreillään. Varsinkin tuo illan auringonlasku on vielä mitä oivallisin aika kuvien ottamiseen. Ja vielä kun kameran takana häärii supertaitava Hanna on kuvien laatu taattu!

Pyörimme viime viikonloppuna Beverly Hillississä ja ihastelimme sen upeita liikkeitä ja ihmisvilinää. Kaikki mahdolliset liikkeet löytyvät täältä! Itselleni kuitenkin yllätyksenä tuli liikkeiden hintataso, sillä kaikkien eurooppalaisten huippumerkkien tuotteet maksavat noin tuplat enemmän kuin mitä ne maksaisivat Euroopassa. Siksipä täältä melkein kannattaakin hankkia ainoastaan Jenkkimerkkien tuotteita. Muutamia hyviä ostoksia olenkin jo tehnyt ja niistä varmasti tulossa lisää myöhemmin blogiin. Mukavaa uutta viikkoa sinne Suomeen, toivottavasti kohta pakkaset alkavat hellittää! xxx

The sunrises and sunsets are amazing here in L.A. Especially the sunsets are gorgeous and the light at that time of the day is perfect for photo shooting. Last weekend we walked around Beverly Hills and the famous Rodeo Drive. There were a lot of fabulous stores, everything is available here. Unfortunately, to my surprise, the price level here for European brands is much higher. Basically, the wise thing to do is to buy American brands from here. Luckily, I have already found some nice things that I will surely present later on in the blog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. J 11.01.2016

    Hei Metti! Minkä kokoiset nuo kenkäsi ovat? 🙂

    Vastaa
  2. Alla sydämen 12.01.2016

    Kauniita kuvia auringonlaskussa. Ihanaa lomaa teille, nauttikaahan! Me pitelemme pakkasia:)

    Vastaa