L.A. SNAPSHOTS

 

Muutamat ensimmäiset snapshotit Losista. Valitettavan vähän olen kerennyt ottamaan kuvia ensimmäisten päivien aikana, sillä täällä kärsitään vieläkin aikamoisesta jetlagista ja energiataso on sen mukainen. On kuitenkin super ihanaa olla täällä. Olemme aloittaneet päivät piristävillä aamulenkeillä Manhattan Beachillä, nauttien auringonnousuista ja upeista maisemista. Olemme nauttineet upeista pitkistä brunsseista, shoppailusta, nähtävyyksistä ja ylipäätään ihanasta L.A. -fiiliksestä. Täällä jotenkin kaikki on niin rentoa ja easyä. Kaikista mahtavinta on paikallisten sosiaalisuus ja ystävällisyys. Kaikki hymyilee ja heidän positiivinen energiansa tarttuu itsellekin. Loving it here.

Yritän tsempata kuvien ottamisen kanssa, jotta saisin mahdollisimman paljon jaettua kaikkia upeita juttuja täällä bloginkin puolella. Sillä välin yritän aktiivisesti päivitellä instagram-tiliäni (@mettiforssell) sekä aloitin myös snapchatin käytön eilen (mettiforssell). Vielä vähän sen käytössä on hakemista, mutta eiköhän se nopeasti ala toimimaan. Kuulemma aika koukuttavaa puuhaa, enkä ihmettele… 😉

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Laura 11.01.2016

  Upeita kuvia! Nauttikaa 🙂

  Snappiin liittyen, kannattaa varmistaa, että asetuksissa on niin, että Story näkyy kaikille, eli ei siis vain heille, jotka olet lisännyt kavereiksisi.
  Itse en ainakaan mitään Storya sinulta ole nähnyt ja olen huomannut monien kohdalla, että ei ole tajunnut/tiennyt laittaa Storyn julkiseksi. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.01.2016

   haha, hyvä huomio kiitos!! 🙂

   Vastaa