COMFY CASUAL

 

Photos: Niki Strbian

Massimo Dutti Coat

Gina Tricot Sweater

Zara Pants

Cos Beanie

Céline Bag

Nike Shoes

Vielä ennen kun saadaan blogiin ensimmäisiä asukuvia täältä Losista, ajattelin postaa yhdet aikaisemmin otetut asukuvat, jotka varmasti ovat hieman ajakohtaisempia Suomen kelejä ajatellen. Kuten aikaisemmin olen tainnutkin mainita, huomaan tyylini muuttuneen jatkuvatsi yhä sporttisempaan ja rennompaan suuntaan. Huomaan käyttäväni lenkkareita, collegepaitoja, pipoja, lippiksiä yms. yhä useammin. Jos ei ole mitään tapaamisia tai muuta tärkeää, valitsen lähes poikkeuksetta lenkkarit jalkaani. Niin mukavaa ja helppoa. Lenkkareissa on myös huomattavasti helpompaa juosta vilkkaan puolitoistavuotiaan tyttäreni perässä, heh. Halusin kuitenkin yhdistää spottiseen asuun pitkän ja naisellisen villakangastakin, joka tuo mielestäni juuri sopivan määrän klassisuutta ja tyylikkyyttä.

Before I post the first outfit pics from Los Angeles, I wanted to share a few pics of a little bit more current outfit. Above is a comfy everyday outfit that I really like. I notice that my style has become more casual and sporty over the years. I wear more and more sweatshirts, beanies, caps, sneakers etc. almost daily. I`m not going to abandon my heels EVER, but I really like how sneakers make an outfit look comfy and easy. However, I wanted to combine a long, woolen coat to this outfit, as it gives a feminine and classy touch to it. 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Ronja 08.01.2016

  Moikka, ihana asu ja super hyvän värinen huulipuna miltä merkiltä on ?:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2016

   Kiitos! Huulipuna on YSL.n ja sävyn numero 28.

   Vastaa
 2. milja 08.01.2016

  Ihana asu! Oon miettinyt että missä toi ”kuja/katu” sijaitsee Helsingissä? 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.01.2016

   Etelä-Helsingissä, muistaakseni kadunnimi on pietarinkuja… 🙂

   Vastaa
 3. Nina 09.01.2016

  Samaa tyyliä myös hiukan varttuneemmalla!Löysin Vagabondilta kivat mustat tennarit joissa sen verran paksu pohja että tarkenee rivakat siirtymiset.Joskus varmaan 10v sitten ostin perusklassisen harmaan ulsterin, joka mohairin ja kasmirin sekoituksen ansiosta on lämmin ja pysynyt kuosissaan.Ihanaa kun pipotkin muodissa.Tukkaongelma jatkuva ja nyt olen olevinaan ihan trendikäs vaikka kahvilassa istun pipo päässä.

  Vastaa
 4. Metti Forssell 09.01.2016

  Hienoa! Lenkkarit ovat paitsi trendikäs myös erittäin mukava vaihtoehto, pipo puolestaan huonojen hiuspäivien pelastaja. Sopii kaikille ikää katsomatta! 🙂

  Vastaa
 5. Sarah 12.01.2016

  Which size are you wearing in your ZARA Pants?

  Vastaa