TURTLENECK HAIR

 

Photos: Niki Strbian

Oletteko kuulleet trendistä, jossa hiukset jätetään tarkoituksella poolokauluksen sisäpuolelle? Tämä huoleton ja seksikäs lookki syntyy oikeastaan ilman minkäänlaista vaivaa. Villitys lähti muotilavoilta, mutta ”polkkatukkien” määrä on lisääntynyt lehdissä ja katukuvassa huimaa vauhtia. Monet kerrat on mieleni tehnyt napsasta latvoistani kunnolla senttejä pois, mutten kuitenkaan koskaan ole rohjennut. Nyt tämän trendin myötä, pitkätukkaiset voivat fiilistellä miltä elämä polkkatukkaisena tuntuisi.

Have you heard of turtleneck hair trend? Basically, people put on a turtleneck and leave their hair tucked in. It`s casual, sexy and you don`t have to do your hair at all. It started on runways, but now it is everywhere. Many times I have wanted to cut my hair short, but haven`t got enough courage to do that. Now I can occasionally wear this ”bob hair” and I just love it.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Äiti-ihminen 21.12.2015

  Moikka, sulle sopis semmonen ylipitkä polkkatukka ihan todella hyvin 😉 !

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.12.2015

   Haha kiitos! Koko ikäni minulla on ollut pitkät hiukset, joten voi olla, että lyhyemmässä tukassa tulisi äkkiä orpo olo. Mutta never say never 😉

   Vastaa
 2. Anna 21.12.2015

  Kaunis! Täytyypä kokeilla itsekin, näyttää niin mageelta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.12.2015

   Ehdottomasti kokeilemaan 🙂

   Vastaa
 3. Alla sydämen 22.12.2015

  Itselläni on myös pitkät hiukset ja olen myös jättänyt näin hiukset takin ja huivin alle vetämättä näitä pois näiden alta. Tulee uudenlainen kampaus pitkähiuksiselle sekä eipä ole hiukset tiellä kiirehtiessä jouluostoksilla:) Sinulla on kauniit ja hyvinvoivat pitkät hiukset joten nautihan näistä, ilman leikkausta. Kysyisin onko takkisi minkä merkkinen. Itselläni kun olen tämän laista takkia etsinyt jonkin aikaa. Ihanaa Joulun odotusta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.12.2015

   Tuskimpa pitkistä hiuksistani tulen vielä luopumaan, mutta tällainen vaihtelu piristää kummasti. Takki on Massimo Duttista ja tänään julkaisemassani postauksessa (”grey woolen dress”) näkyy parempia kuvia! Ihanaa joulua!

   Vastaa
 4. pia lecklin 22.12.2015

  Hei bella donna ja inspiraatiolahde,ihana blogi,ulkosuomalaisena on kiva pysya vahan kartalla mita sinne vanhaan kotimaahan kuuluu,lukemalla pitaa ylla kielitaitoa ja ihastella kuinka upeita naisia suomessa onkaan! Halusin kysya vielako instagramtilisi on toiminnassa ja ovatko kaikki tuotteet jo myyty.Buon natale kaikille teille

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.12.2015

   Kiitos paljon, kiva kuulla 🙂 Melkeimpä kaikki tuotteet on myyty, mutta tarkoituksena olisi lisätä juttuja sinne asap. Toivottavasti mahdollisimman pian joulun jälkeen kun kiireet helpottavat… Mukavaa joulua sinulle 🙂

   Vastaa
 5. Sanna/Beauty Box 25.12.2015

  Tätä pitää alkaa tekemään enemmän. Joskus vetäisen paksun kaulahuivin aamulla, jonka alle hiukset jäävät piiloon.

  http://www.beautyboxblog.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.12.2015

   Totta, sehän onnistuu myös niin. Itsekin olen vähän hurahtanut tähän helppoon hiuskikkaan 😉

   Vastaa