GREY WOOLEN DRESS

 

Photos: Niki Strbian

Massimo Dutti Coat

Minimum Knit Dress

Chloé Bag

Jimmy Choo Boots

Hankintalistallani on jo pitkään ollut rento, harmaa villamekko. Pitkään sellaista metsastinkin, kunnes löysin mielestäni täydellisen yksilön Minimumin mallistosta. Kaunis harmaan sävy, poolokaulus sekä hyvä materiaali ja malli. Koska mekon helma on aika lyhyt tykkään siitä, että se on muuten malliltaan löysä. Näin jo kuinka keväämmällä sitten voin parittaa villamekon nahkatakin, paksujen mustien sukkahousujen ja lenkkareiden kanssa luoden täydellisen rennon asukokonaisuuden. Toimii kuitenkin myös puetummassa asussa saappaiden ja naisellisen villakangastakin parina. 

Vielä tämä päivä juosaan paikasta toiseen joulukiireiden perässä, sillä muutamia lahjoja on vielä ostamatta. Tarkoituksena oli hoitaa kaikki lahjahankinnat jo hyvissä ajoin, mutta muiden kiireiden keskellä se on vain jäänyt. Siispä nyt suuntaankin vielä Helsingin keskustaan pyörimään ja hankkimaan loput lahjat. Ihanaa kuitenkin kun huomenna saa rauhoittua oikein kunnolla joulun viettoon.

A perfect woolen knit dress has been on my want -list for a long time. Fortunately, I found a perfect knitted dress, that has a nice material and model. I like the fact that I can combine this dress with a leather jacket and a pair of sneakers but it goes just as good with a feminine jacket and pair of over the knee boots as well. My most worn pieces are always the most versatile pieces. 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Sanna/Beauty Box 25.12.2015

  Todella kaunis harmaa neule. Hyvältä näyttää! 🙂

  http://www.beautyboxblog.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.12.2015

   Kiitos paljon 🙂

   Vastaa