WEEKEND

Ompas ollut kiireinen viikko. Avosylin otetaan siis tämä perjantai ja alkava viikonlopun vastaan! Meille on tänään tulossa itseasiassa vieras Saksasta, kun ihana lastenhoitajamme tulee luoksemme viikonlopuksi. Jo melkein heti Saksaan muutettuamme halusimme palkata luotettavan ja tunnollisen lastenhoitajan. Perhe ja ystävät kun olivat täällä kaukana Suomessa, tarvitsimme jonkun luotettavan henkilön auttamaan meitä arjen kiireiden keskellä. Löysimmekin mitä ihanimman nuoren saksalaisen opiskelijatytön, jonka palkkasimme hoitamaan tytärtämme. Meidän välille syntyikin vahva side ja muuttaessamme takaisin Suomeen, tuntui melkein kuin osa perheestä olisi jäänyt sinne. Nyt onkin todella mukavaa saada lastenhoitajamme tänne Suomeen ja näyttää hänelle meidän kotikaupunkia. Toivotaan vaan, ettei viime viikkoiset sade- ja tuulimyrskyt yllätä meitä enää tänä viikonloppuna. Welcome to Finland indeed…

Fake Fur Coat Mango

Knit Hallhuber

Leather pants Zara

Sunnies Ray Ban

Bag Chloé

Boots Zara

Huom! Kiitos paljon kaikille teille, jotka osallistuitte yhteistyössä Electroluxin kanssa järjestettyyyn Svarowski-imurin arvontaan. Kommentteja tuli ennätysmäärä! Kisa ja arvonta ovat kuitenkin nyt päättyneet ja olen ilmoittanut voittajalle henkilökohtaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Siiri 04.12.2015

  Voi miten mukavaa 🙂 Minäkin olin au pairina aikoinaan Espanjassa, mutta ei ole valitettavasti tullut nähtyä sitä perhettä enää sen jälkeen ;/ Mitä kieltä te muuten puhutte hänen kanssaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2015

   Totta! Yhteydenpito saattaa olla hieman haastellista pitkän välimatkan johdosta.. Puhumme hänen kanssaan saksaa 🙂

   Vastaa
 2. Sanna/Beauty Box 04.12.2015

  Hauskaa viikonloppua teille. Varmasti ihana nähdä pitkästä aikaa. 🙂 Kaunis kokonaisuus ja kiva laukkua btw!

  http://www.beautyboxblog.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.12.2015

   Kiitos paljon, samoin sinne 🙂

   Vastaa