YUMMY OVERNIGHT OAT

Tuorepuurot ovat arkiaamujeni pelastus. On kätevää tehdä puuro illalla, antaa tekeytyä yön yli jääkaapissa ja nauttia sitten aamulla. Hektisten aamujen keskellä on mahtavaa, kun aamiainen odottaa valmiina jääkaapissa. Puuro on loistava aamiainen, sillä se on todella ravitseva, terveellinen ja pitää nälän pois pitkään. Tein oman versioni tuorepuurosta, jonka seokseen lisäsin tavallisten ainesosien lisäksi vielä taateleita ja erilaisia siemiä. Valmiin puuron päälle kun lisää vielä marjoja tai hedelmiä on lopputulos todella herkullinen. Tällä kertaa omaani laitoin viikonoita ja puolukkajauhetta. Nam!

Tarvitset:

2dl soijamitoa

1dl kaurahiutaleita

3/4 dl soijajogurttia

2-4 taatelia

kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä yms. oman maun mukaan

Valmistus:

1. Sekoita kaurahiutaleet soijamaidon kanssa. Lisää joukkoon jogurtti, pieneksi pilkotut taatelit sekä haluamasi siemenet.

2. Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli tai ainakin 2-3 tuntia

3. Valmis nautittavaksi. Lisää tuorepuuron päälle haluamasi marjoja, hedelmiä, pähkinöitä tai muita mausteita oman makusi mukaan.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. a 08.11.2015

  Hei , lämmitetäänkö tuo?? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.11.2015

   Yleensä ei, mutta toki sen voi lämmittää halutessaan 🙂 Lämmitettynä se muistuttaa enemmän tavallista puuroa.

   Vastaa
 2. cioccolato 08.11.2015

  Itsekin pidän tuorepuurojen helppoudesta ja teenkin niitä usein aamupalaksi, kun aamulla pakkaa yleensä olemaan kamala kiire. Täytyy tuota sinunkin ohjetta kokeilla, sillä se vaikutti todella herkulliselta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.11.2015

   Tuorepuurot ovat kyllä erittäin hyviä juuri helppoutensa vuoksi. Kannattaa kokeilla tätä reseptiä, mielestäni pienet makeat taatelinpalat tuovat ihanan juuri tähän tuorepuuroon.

   Vastaa