WEEKLY WANTIE: CHOKER

90-luvulla suuressa suosiossa olivat tiukasti kaulanympäriltä menevät, niin sanotut choker-kaulakorut. Muistan kuinka ala-asteella Spice Girlsejä fanittaessani, korkeapohjaiset lenkkarit ja tällainen tiukasti kaulanympäriltä menevä (silloin muovinen) kaulakoru kuuluivat vakiovarusteisiini. Hassu, mutta nyt tämä sama trendi tekee paluun. Tai itseasiassa sehän on hyvin tavallista, että vanhat trendit tulevat uudestaan muotiin. Muodikas choker kaulakoru voi olla nyt hyvin ohut ja minimalistinen tai vastaavasti erittäin paksu, runsas ja huomiota herättävä. Erinomainen asuste tulevaa pikkujoulusesonkia silmällä pitäen.

Keräsin alapuolelle muutamia omia suosikkejani. Tuon Balmain x H&M choker kaulakorun kerkesinkin jo itselleni napata, mutta tämä harakka ei ole vielä saanut tarpeekseen tästä trendistä…

Asos

Balmain x H&M

Asos

Bling Jewelry

Asos

Asos

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *