PRE-CHRISTMAS WEAR: GLITTER

Paljetit, glitteri ja kimallus kuuluvat vahvasti talvikauden juhlapukeutumiseen. Paljettimekot ovat aina olleet yksi suosikkivaatteistani pikkujoulu- ja uuden vuoden juhliin, mutta tänä vuonna muotikansa villiintyy tavallisten mekkojen sijaan myös esimerkiksi glitterihousuista ja -jakuista. Tällaiseen sähkyvään vaatekappaleeseen pukeutunut juhlija ei varmasti jää seinäruusuksi. Paljettivaate on jo itsessään näyttävä, joten se ei parikseen vaadi paljon muuta kuin… 

Kiinnitä huomiota näihin seikkoihin paljettivaatteiden kanssa:

 • Less is more ! ! !
 • Yhdistä rohkeasti paljettinen vaate arkisempien vaatekappaleiden kanssa. Kuinka hyvältä näyttääkään paljettijakku rentojen farkkujen kanssa tai paljettihame paksun villaneuleen kanssa? Täydellistä.
 • Paljettivaatteet ovat jo itsessään rohkeita ja huomiotaherättäviä, et tarvitse paljon asusteita.
 • Pitäydy klassisissa ja selkeissä malleissa. Liian monimtkaiset mallit, leikkaukset tai röyhelöt eivät toimi paljettikankaassa.
 • Käytä ainoastaan yhtä väriä asussasi.
 • Jos mekko tai muu paljettinen vaate tuntuu itselle liian rajulta vaihtoehdolta, voit aloittaa toki maltillisemminkin. Yhdistä pikkumustan pariksi esimerkiksi paljettinen hiuskoriste, -laukku tai kauniit säihkyvät kengät.

Dress Sand

Bag Chanel

Shoes Louboutin

Lipstick Maxfactor (shade: ”Always Chic”)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

15 kommenttia

 1. E 18.11.2015

  No nyt on!!!! Tyrmäävä <3______<3 ????? ig:ssä kun fiidissä tuli vastaan toi kuva, niin kyllä suu loksahti lattiaan. Oma motivaatiokuva!! ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.11.2015

   😀 Kiitos <3

   Vastaa
 2. Anonyymi 18.11.2015

  Onko tämä mekko jo myynnissä? En löydä sitä miltään nettisivulta 🙁

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.11.2015

   Mekko on valitettavasti vanhaa mallistoa :/ Olen hankkinut sen jo varmaan noin 4 vuotta sitten, mutta edelleen tykkään kovasti!

   Vastaa
 3. Jjanem 18.11.2015

  Huhhuh ei voi muutakuin huokailla… Miten joku ihminen voi olla noin kaunis? Ja kiitos jälleen että toteutit toiveeni ja postauksen tästä mekosta, se on täydellinen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.11.2015

   Kiitos kiitos kiitos!! <3

   Vastaa
 4. Minttu 18.11.2015

  Ihana mekko!! Mistä ton voi ostaa?! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.11.2015

   Kiitti, mekko on valitettavasti vanhaa mallistoa (hankittu n. 4v. sitten) eikä siksi enää saatavilla.. :/

   Vastaa
 5. Mankka 18.11.2015

  Edellisiä komppaan eli aivan täydellinen juhla-asu.

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.11.2015

   Voi kiitos 🙂 <3

   Vastaa
 6. Nana 19.11.2015

  Upea asu! 🙂 pääsen ylioppilaaksi nyt syksyllä ja haluaisinkin kysyä miten sinulla oli hiukset silloin kun sinä valmistuit? Ja miten olet näissä kuvissa laittanut hiuksesi? sillä voisin kuvitella laittavani hiukseni tuolla tyylillä. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.11.2015

   Kiitti 🙂 Minulla oli ylioppilaspäivänä hiukset kiharrettuna. Halusin pitää hiukset auki ylioppilaslakin kanssa 🙂 Näissä kuvissa olen kihartanut hiukseni paksulla suoristusraudalla.

   Vastaa
 7. Tiina 20.11.2015

  Kaunis ja tyylikäs, niin asu kuin sinä!!! Saanko kysyä mistä olet ostanut Chanelin laukun. Suomesta näitä ei valitettavasti taida saada ostettua.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.11.2015

   Kiitos paljon 🙂 Omat Chanelini on ostutettu heidän omista liikkeistään, mutta Suomessa Helsingissä Della Marga myy Chanelin laukkuja ainoana Suomessa.

   Vastaa
   • Tiina 25.11.2015

    Lämmin kiitos vinkistä!

    Vastaa