NEW THINGS @METTIF2HAND

Moikka kaikki! Toivottavasti teill√§ on ollut mukava viikonloppu ūüôā Meill√§ on ollut super rento viikonloppu ja ollaan oltu pitk√§lti vaan kotona. Tytt√§remme on ollut koko viime viikon kipe√§ ja eilen aamulla min√§kin her√§sin kaktus kurkussa. Nyt pieness√§ flunssassa, toivottavasti menee pian ohi…

Itseasiassa syy t√§h√§n koko postaukseen oli se, ett√§ halusin ilmoittaa, ett√§ olen p√§ivitt√§nyt taas uusia juttuja insta-kirppistililleni @mettif2hand.¬†Lis√§√§n t√§n√§√§n ja huomenna uusia juttuja sinne (huomenna tulossa viel√§ juhlamekkoja myyntiin).¬†Kokemuksen perusteella voin sanoa, ett√§ kannattaa olla nopea jos haluaa jonkin tuotteen itselleen. Huom!¬†Myynniss√§ on my√∂s 3kpl & Other Stories.n neuletta. Tilasin heilt√§ vaatteita viime viikolla ja valitettavasti n√§m√§ kolme neuletta olivat itselleni liian isoja ūüôĀ Ajattelin kuitenkin ennen kuin palautan neuleet laittaa niist√§ kuvat instakirppikseeni ja tarjota teille mahdollisuuden ostaa niit√§ jos haluatte, sill√§ kyseist√§ merkki√§ ei saa Suomesta. Tuotteissa on niiden alkuper√§iset hintalaput paikallaan ja pyyd√§n niist√§ alkuper√§isen hinnan.

Happy shopping!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.