OCTOBER THOUGHTS

Kohta mennään jo lokakuun puolessa välissä, huh miten nopeasti aika menee. Ei enää edes pitkä aika jouluun. Rakastan syksyä, mutta marraskuu on ehdottomasti inhokki kuukauteni. Silloin alkaa jo olemaan todella pimeää, kylmää sekä alkavat ne ei-niin-ihanat räntä- ja loskakelit… Marraskuuksi mielelläni lähtisin pois Suomesta ihan kokonaan. Reissu onkin jo suunnitteilla, mutta vielä on pari muuttujaa auki ennen kuin voimme lentoja lähteä varailemaan.

Tällä viikolla yritän taas päästä normaalimpaan postausrytmiin. Tyttäremme aloitti viime viikolla dagiksen, joten siellä totuttelemisessa on mennyt koko viime viikko sekä tulee menemään vielä tämäkin viikko. Tarhapaikat ovat todella kiven alla, joten suureksi yllätykseksemme ja onneksemme hän sai paikan! Hän on juuri nyt siinä iässä, että alkaa kaipaamaan erilaisia aktiviteetteja sekä ikäistään leikkiseuraa päivisin. Minulle se myöskin passaa, sillä reilun puolen vuoden ajan olen tehnyt opiskeluja ja blogia samaan aikaan kun olen hoitanut tytärtäni täyspäiväisesti kotona. Nyt pääsen keskittymään paremmin sekä opiskeluihini, että blogiin, kun saan päivittäin itsenäistä tehokasta työskentelyaikaa.

Ihanaa viikkoa kaikille! xx

Hi everyone! I`m loving the crisp, sunny fall weather we are having here in Finland. We have to enjoy this lovely weather before November hits. I absolutely hate November as it is the one month when the weather really gets incredibly dark, even colder and it`s usually rains all the time. Hate hate hate. This week I try to post more frequently again. Last week our daughter started kindergarten, so getting used to that has taken a lot of our time. I`m so glad that she got a place in the kindergarten because she is really active, full of energy and she really loves to play with other kids. This also gives me the opportunity to focus more on my studies and the blog. So win win situation for all of us.

Coat: Sand

Scarf: Acne

Turtleneck: Zara

Boots: Jimmy Choo

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Maija 12.10.2015

  Onko lapsenne ruotsinkielisessä päiväkodissa? Puhutteko molemmat hänelle ruotsia? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.10.2015

   Hän on ruotsinkielisessä päiväkodissa. Minä puhun hänelle suomea ja mieheni ruotsia 🙂

   Vastaa
   • Jjanem 12.10.2015

    Musta on jotenkin hauskaa että olette suomalaisia, asutte Saksassa mutta lapsi käy ruotsalaista koulua:D Siis hyvällä tavalla! Erilaisten kielten osaaminen on kyllä rikkaus. Btw, koska te palaatte takaisin Saksaan?

    Vastaa
 2. Metti Forssell 12.10.2015

  Asumme itseasiassa tällä hetkellä Helsingissä 🙂 Tyttäremme virallinen äidinkieli on ruotsi, sen vuoksi päiväkodit ja tulevaisuuden koulut yms. tulevat olemaan ruotsinkielisiä.

  Vastaa
 3. Iih ihanan tyylikäs look! Mäkin inspiroiduin sulta noista ylipolvensaappaista ja nyt niitä onkin kaksin kappalein! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.10.2015

   Kiitos! Ylipolvensaappaat on niin ihanat! Love them too <3

   Vastaa