NIKI STRBIAN – 60 DAYS TREASURE HUNT

Monet teistä ovat varmasti huomanneet, että useat blogikuvistani on ottanut lahjakas ja ihana valokuvaaja Niki Strbian. Kirjoitin aikaisemmin tässä postauksessa hänestä, hänen työstään sekä siitä kuinka paljon upeita kuvia hän on ottanut meidän perheestä. Nyt Niki on aloittanut kaksi kuukautta kestävän ”60 Days Treasure Huntin”, jossa sinä voit voittaa yhden kolmestakymmenestä ILMAISESTA valokuvaussessiosta Nikin kanssa sekä valmiit kuvat. 60 Days Treasure Hunt toimii näin: Niki piilottaa joka toinen päivä (välillä 1.10-30.11) Helsinkiin ja muualle eteläiseen Suomeen tunnetuille paikoille kirjekuoria, joiden sisältä löytyy aarre. Aarre on tämä kuvaushetki ja valmiit kuvat Nikin kanssa. Aarteita on erilaisia aina kolmesta valmiista kuvasta 40 valmiiseen kuvaan. Niki lähettää sähköpostiisi kuvan paikasta, johon hän on kirjekuoren piilottanut ja nopeiten paikan tunnistanut ja kirjekuoren sieltä hakenut henkilö voittaa itselleen tuon aarteen. Kyse ei ole mistään arvonnasta, vaan yksinkertaisesti sinun nopeudestasi ja kyvystäsi tunnistaa paikkoja Helsingin seuduilta! 

Toimi näin: 

1. Ilmoita itsesi Nikin sähköpostilistaan tästä.

2. Niki lähettää kuvan kirjekuoren sijainnista klo 11 sinä päivänä kun kirjekuori on etsittävissä. (Jo huomenna perjantaina 8.10 seuraava kirjekuori on etsittävissä! Tarkkaile siis sähköpostiasi klo 11 aikaan!)

3. Kun olet löytänyt kirjekuoren, ota siitä kuva ja postaa kuva Instagramiin, Facebookiin tai Twitteriin. Merkkaa Facebookissa kuvaan ”Niki Strbian Photography” tai Instagramissa ”@nikistrbian” ja käytä hashtageja #60daystreasurehunt #nikistrbian

Lisää tietoja ja tarkempia ohjeita löydät Nikin nettisivuilta täältä.

Niki Strbian is doing something amazing once again! On the 1st of October 2015 has started Niki’s 60 Day Treasure Hunt where you can win one of 30 free shoots + images. She will hide letters containing treasures (The treasures are the free photo shoots and images) every other day during the 60 day period somewhere in Finland. Most of it will be in Helsinki Metropolitan Area, but not all. Niki will post a photo of the envelope containing treasure location on the day it goes live.

What you need to do to win one of these treasures? 

1. Sign up for Niki`s mailing list (Do it here)

2. You will receive a notification of the treasures` location every other day at 11 am to your mail. (The next treasure goes live already tomorrow 8th of October, be ready at 11 am! )

3. As soon as possible take a photo of/with your letter containing treasure and publish it on at least one of Instagram, Facebook or Twitter. Use the hashtag #60daytreasurehunt and #nikistrbian and tag Niki on Facebook “Niki Strbian Photography”, on Twitter and Instagram “NikiStrbian”.
This is necessary to ensure that she can update your particular letter containing treasure as claimed in the list of found treasures on her blog blog.

For more information, visit her web site.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.