MORNING FAVOURITES

Suosikki aamiaiseni on ehdottomasti jonkinlainen smoothie lautanen, mysli & jogurttisekoitus tai puuro. Siihen viereen vielä muutama kuppi kahvia ja lasi sitruunavettä, avot. Tällä combolla on menty jo monet vuodet. Nyt kun erilaisista smoothie lautasista kaikkine superfoodeineen ja muine herkkuineen on tullut todellista trendi ruokaa on netti ja muu sosiaalinen media täynnä mahtavia resepteja ja inspiraatiota. Minulle on tärkeää, että aamiainen on ravitseva ja tehty hyvistä raaka-aineista. Itselläni monesti lounas venyy helposti sinne kolmen neljän hujakoille, joten aamiaisesta pitää riittää puhtia pitkälle päivään. Puuro on ihan ykkösvalinta, sillä se pitää kylläisenä todella pitkään. Puuron rinnalle olen kuitenkin viime aikoina tehnyt paljon erilaisia smootheja ja muita terveellisiä herkkuja kuten chia-puuroa. Haluan jakaa teidän kanssanne muutaman tämän hetken suosikkiaamiaiseni!

Smoothie lautanen:

Avocadoa

Banaania

Pinaattia

Lehtikaalta

Manteli-/Soijamaitoa

Kanelia

Päälle banaania, puolukoita, chiasiemeniä, pellavansiemeniä, granolaa.

Piristävä vihersmoothie:

Avocadoa

Pinaattia

Omenaa

Minttua

Kiiviä

Inkivääriä

Loraus sitruunaa

Terveellinen trifle:

Vihersmoothie (resepti sama kuin smoothie lautasessa)

Vaniljasoija jogurttia

Kurpitsansiemeniä

Manteleita

Paahdettua granolaa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Reetta 15.10.2015

  Kiitos herkullisista aamupalavinkeistä 🙂 Sellaista mietin, että voisitko tehdä jonkun postauksen sun vihkisormuksista, huomasin jostakin kuvasta että sulla on vihkisormessa useampikin sormus. Oletko saanut sormuksia huomenlahjana, lapsen syntymästä tai muuten mieheltäsi? 🙂 olisi kiva kuulla tarinaa niiden takana! Tosi kauniin näköisiä ovat.

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.10.2015

   Kiitos! Sormuksia on vihkisormessa neljä: Kihlasormus, kaksi vihkisormusta sekä yksi perintösormus äidiltäni 🙂 Katsotaan jos myöhemmin tekisin vielä tarkempaa postausta…:) Mukavaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 2. cioccolato 16.10.2015

  Kiitos näistä resepteistä. Nuo näyttävät niin herkullisilta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.10.2015

   Ne on! Kannattaa kokeilla 🙂

   Vastaa