IT BAG IN

Tämä laukku on saapumisestaan asti ollut minulla niin kovassa käytössä, että en ole edes sitä vielä blogin puolella ehtinyt esitelläkään. Kotiutin nimittäin reilu viikko sitten pitkään ihastelemani Chloén Drew Bagin. Haluamani väri, motto grey, oli joka puolelta myyty loppuun, mutta suureksi ylläksekseni huomasin, että Mytheresa -nettikauppaan oli tullut vielä pieni erä näitä ihanuuksia haluamassani värissä. Eipä siinä viittä minuuttia kauempaa mennyt kun laukku oli ostoskorissa!

Vaikka laukku on aina näyttänyt jo kuvissa mielettömän hyvältä, on se osoittautunut käytössä vielä paremmaksi. Itselläni on laukusta koko small ja se on juuri passeli. Erityisesti pidän siitä, että laukusta löytyy hieman syvyyttä (tässä koossa 7 cm) ja sen vuoksi sinne mahtuu hyvin mukaan kaikki tarpeellinen. Laukkuun mahtuu myös kamerani, joka ei moneen pikkulaukkuun mene. Toiseksi, laukussa on juuri optimi hihnanpituus. Monissa laukuissa hihna on liian lyhyt cross-body tavalla pidettäväksi, mutta tässä se on juuri sopivan mittainen. Kolmanneksi, laukun väri on aivan i h a n a ! Vaikka pitkään tätä laukkua olenkin kuolannut, onneksi en sitä aikaisemmin kuitenkaan jossain toisessa värissä tilannut. Tämä on juuri täydellinen sävy ja kultaiset yksityiskohdan kruunaavat upean kokonaisuuden. I`m in love with my Drew! <3

Chloé Drew Bag

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Vilma 30.10.2015

  Iiiiihana laukku <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.11.2015

   Eikö!! Kiitos 🙂

   Vastaa
 2. Hanna Kovanen 30.10.2015

  Aivan ihana! Ja myöskin sinun tyylisesi, ja tosissaan välillä kannattaa poiketa turvallisesta mustasta. Minustakin tämä sävy on todella kaunis ja klassinen x

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.11.2015

   Totta! Kiitos 🙂

   Vastaa
 3. cioccolato 30.10.2015

  Todellakin IHANA laukku

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.11.2015

   :)))) Kiitti! I love it too <3

   Vastaa
 4. Anna 30.10.2015

  Kiitos tosi paljon ostopaikkavinkistä! Olen etsinyt nimenomaan tuota taupen sävyä, mulla on ennestään samaa väriä pikku-Marcie, joka on varmaan käytetyin laukkuni ikinä, aivan täydellisen kokoinen ja väri käy kaikkeen. Nyt meni kyllä tämä Drew tilaukseen!

  Vastaa
 5. Metti Forssell 01.11.2015

  Kiva! Tuo sävy todellakin sopii kaikkeen. Ja myös koko soveltuu niin arki- kuin iltakäyttöönkin 🙂

  Vastaa
  • Nimetön 05.11.2015

   Hiirenharmaa Drew saapui ja olen siihen aika ihastunut! En yleensä suosi kultaa tai kovin blingyä hardwarea, mut tämähän on kuin koru, sopii erityisesti tosi simppelien asujen piristykseksi.

   Vastaa