FIELDS OF GOLD

Vaikka ilma alkaa olemaan jo hyytävän kylmää, olemme saaneet nauttia upeasta syysauringosta koko viikon. Kuinka upealta näyttääkään puiden kellertävät lehdet auringonvalossa. Suomen luonto on mielestäni kyllä kauneimmillaan juuri näin syksyisin. Pidän muutenkin syksystä todella paljon. Kesän jälkeen on ihanaa kun saa taas kaivaa kaapinperukoilta kaikki lämpimät ja paksut neuleet, pehmetä huivit, saappaat ja erilaiset viitat ja takit. Raikas, aurinkoinen syysilma antaa energiaa ja virkistää.

Muistaakseni aikaisemmin kerroinkin teille yhä kasvavasta rakkaudestani midi-mittaisia mekkoja ja hameita kohtaan. Sen lisäksi, että midi-mitta on todella trendikäs, se on myös ehdottomasti suituisampi vaihtoehto näillä viilenevillä ilmoilla. Kun hameen helma ylettyy aina tuonne pohkeeseen asti se lämmittää todella mukavasti. Täytyy kyllä myöntää, ettei midi-helma ihan tarpeeksi lämmitä pakkasilla, joten nautitaan nyt vielä kun voidaan! Ja täytyy vielä lisätä, että tuo kesällä ostamani Anine Bingin takki on osoittautunut täydelliseksi ostokseksi. Se on niin ihanan helppo heittää minkä tahansa vaatteen päälle. Se tuo juuri sitä oikeanlaista rentoutta asuun. Värikin on ihana army-green, joka sopii täydellisesti vaatekaappini räväkän musta-valko-harmaa värimaailman kanssa 😉

Oh, I just love fall. Finnish nature is so beautiful during this time of the year. Even though the weather is getting colder, we can still enjoy the beautiful sunshine and gorgeous fall colours. I told you about my growing liking towards midi-lenght dresses and skirts. They are super trendy but also very convenient during this fall season as the midi-length is a bit warmer choice. I combined this skinny dress with a cool, casual jacket I bought from Anine Bing last summer. The jacket has been a great purchase and I have worn it a lot. I love how it brings the needed coolness to every outfit. 

Jacket: Anine Bing

Dress: Gina Tricot

Sunnies: Ray Ban

Bag: Chanel

Shoes: Zara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Rosa 08.10.2015

  Tosi kaunis kokonaisuus 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.10.2015

   Kiitos!! Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 2. Henna 08.10.2015

  Hei millon oot ostanu noi kengät? Niin ihanat <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.10.2015

   Kiitos! Ne on kuule varmaan ainakin 3-4 vuotta vanhat… Hyvin kuitenkin kestäneet 🙂 Mukavaa viikonloppua!

   Vastaa