FALL SATURDAY

Launatai on täällä, jes! Olemme niin pitkään eläneet sellaista elämää, että ihan sama onko maanantai vai lauantai on päivämme pitkälti menneet saman kaavan mukaan. Nyt kuitenkin pikkuisemme dagiksen aloittamisen jälkeen on ihanaa herätä siihen perinteisempään lauantai-aamuun, kun kenelläkään perheessä ei ole kiire minnekkään ja päivän agenda on vielä yksi iso kysymysmerkki.

Kuinka moni teistä on muuten menossa tai on jo käynyt I love me -messuilla? Kävin eilen piipahtamassa messukeskuksessa nopeasti, mutta jotenkin eilen energiani olivat niin lopussa etten kauaa siellä jaksanut kierrellä. Siellä oli kyllä paljon mielenkiintoisia juttuja ja eniten jäi harmittamaan, etten kiertänyt tereveyspuolta yksityiskohtaisemmin läpi. Toki messuillehan voi mennä vielä huomannakin käymään jos haluaa. Jos olette käyneet messuilla, mikä oli teidän suosikkiosasto tai ns. must-osasto, joka kannattaa käydä kurkkaamassa?

Nämä kuvat on otettu viime sunnuntaina Tuusulasta, kun olimme perheeni kanssa käymässä kotikonnuillani. Tuusulanjärvi ja sen ympäristö on todella kaunista ja varisinkin näin ruskan aikaan maisemat ovat häikäisevän kauniit. Ilmakin sattui olemaan lämmin ja aurinkoinen, joten hame & neule combolla mentiin. Pelkäsin, että viime kesänä Flowta varten hankittu hapsuhame jäisi kesän jälkeen kaapinperukoille, mutta olen sitä sen jälkeen itseasiassa aika paljonkin käyttänyt. Hapsut huutavat 70-lukua, mutta maltillisemman villapoolon ja klassisten nilkkureiden kanssa lookki ei mene kuitenkaan liian hipiksi.

Ihanaa viikonloppua! <3

Knit: Sand

Skirt: Zara

Sunnies: Ray Ban

Shoes: Phillip Hardy

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Venla 17.10.2015

  Metti oot aina niin tyylikäs ja kaunis <3 en oo itekkään vielä i love me messuille kerennyt, mutta eniten kiinnostaisi muoti puoli ja erilaiset jooga-jutut 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.10.2015

   Kiitti 🙂 Itseasiassa itse kokeilin viime viikolla ensimmäistä kertaa air joogaa ja tykkäsin kovasti 🙂

   Vastaa
 2. Jjanem 18.10.2015

  Yhdyn edelliseen, niin kaunis ja tyylikäs! Pakko vielä toistaa itseäni ja kehua miten mukavaa on nähdä samoja vaatteita erilailla yhdistettyinä. Inspiroi itseänikin kaivaamaan niitä vanhoja vaatteita ja kokeilla eri tyylejä, eikä aina vaan vaatekriisin iskiessä tarvitse lähteä uudelle shoppailukierrokselle:D

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.10.2015

   Haha totta! Siinä saa todellista haastetta itselleen kun yrittää yhdistellä vanhoja vaatteita uudella mielenkiintoisella tavalla 🙂

   Vastaa
 3. Elena 18.10.2015

  Moikka, miten yleensä kiharrat hiuksesi? Ja miten ne pysyy noin hyvässä kunnossa?? Aina niin kauniin näköiset 🙂

  Vastaa
 4. Metti Forssell 18.10.2015

  Moi! Käytän kihartamiseen ghd-suoristusrautaa. Heiltä tuli muistaakseni kesällä uusi malli, joka on hieman normaalia suoristusrautaa leveämpi. Olen tykännyt siitä todella paljon, koska sillä saa nopeasti ja vaivattomasti rennot laineet. 🙂

  Vastaa