SAND SAMPLE SALE

*Yhteistyössä Sand Finlandin kanssa

Huomenna tiistaina 15.9 alkaa Sandin sekä miesten että naisten mallikappaleiden myynti. Varmasti monille tällaiset niin sanotut ”ystävämyynnit” ovat tuttuja entuudestaan, mutta kerrottakoon lyhyesti mistä on kyse. Sand myy kaksi kertaa vuodessa kaikki mallikappaleet sen hetkisistä mallistoistaan pois normaalia edullisemmalla hinnalla. Ulosmyyntihinnasta (eli mitä tuote maksaa kaupassa) saa ystävämyynnissä -50%! Tällä hetkellä Sand myy siis tämän syksyn mallikappaleitaan, eli tuotteita mitä on juuri nyt kaupoissa. Mallikappaleet ovat naisten puolella kokoa 36/S ja miesten puolella 48/50/M. Olen käynyt kurkkaamassa Sandin mallistoja ja voin kertoa että sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa! Paljon kauniita mekkoja, takkeja, neuleita ja vaikka mitä muuta. Kannattaa napata myös mies/poikaystävä/isä/setä/veli tai vaikka vaari mukaan, sillä miesten puolelta löytyy paljon tyylikkäitä pukuja, bleisereitä, paitoja, neuleita yms. Maksu tapahtuu ainoastaan käteisellä.

Tämä mallikappaleiden myynti järjestetään Sandin toimistolla osoitteessa Bulevardi 2-4 (kolme ja puoli kerros). Toimisto sijaitsee siis ihan Helsingin keskustassa lähellä Klaus K -hotellia, Stockmannilta kävelee minuutissa. Olen itse paikalla huomenna tiistaina klo 10-12, jos haluatte tulla moikkaamaan ja tekemään upeita löytöjä edullisesti!

Huom! Lisään tänään vielä @mettif2hand -tililleni uusia juttuja myyntiin. Vaikka normaalisti aina lähetän tuotteet, pystytte huomenna tulla noutamaan tuotteet minulta tuolta Sand ystävämyynneistä klo 10-12 välisenä aikana, mikäli satutte löytämään jotain kivaa. ISO KIITOS kaikille, jotka seuraavat tiliäni ja ovat jo nyt tehneet sieltä löytyjä. Eilen oli todella kova kuhina ja sähköpostiini virtasi valtava määrä viestejä. Kannattaa olla nopea liikkeissään, jos haluaa tuotteen 🙂 Kiitos teille!

 

Sand is having their annual sample sale starting tomorrow. They are selling their fall collection samples, both women and men, -50% off from the original price. There are a lot of really nice clothes and accessories. The sample size is 36/S for women and 48/50/M for men. 

The sample sale is held at Sand`s head office on Bulevardi 2-4, in the city centre of Helsinki. I will be there tomorrow from 10-12 if you want to come by and say hi and maybe find some new nice clothes -50%.

BTW! I will be adding some new clothes and shoes today on my instagram second hand account @mettif2hand. Normally I will send all the products, but tomorrow you are able to come and pick up the bought products from me from the Sand office. I will be there tomorrow between 10-12. BIG THANKS for all of you who are following my new second hand account. Yesterday was a big success!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.