PICK YOUR FAVOURITE FAUX FUR

Kuten eilisestä postauksesta tuli ilmi, tekoturkikset ovat yksi tämän syksyn trenditakeista. Tämä statement-takki on paitsi lämmin ja mukava vaihtoehto, on se myös varma katseidenkääntäjä. Keräsin teille omia suosikkejani nettikauppojen valikoimasta!

Faux fur coats are definitely it-coats this fall. I collected some of my favourites for you from online stores.

Chic black – Musta on aina erittäin tyylikäs valinta. Musta turkis on helppo, sillä se sopii varmasti kaiken kanssa. Yhdistä rennosti farkkujen kanssa kaupungille tai vaihtoehtoisesti kotelomekon kanssa juhliin. Varma katseiden kääntäjä molemmissa tapauksissa!

Chic black – Black is always a super chic choice and you can combine it with absolutely everything. Pair a black faux fur casually with jeans for a everyday look or with a pencil dress for more luxurious overall look. Either way, you are going to turn some heads when walking around with this jacket!

Asos, AX Paris, Dry Lake

2. Väriä syksyyn – Rakastan syksyn ruskan värejä! Kuinka hyvältä näyttävätkään kaikki tummanoranssit, -punaiset, -siniset ja vihreän erisävyt pehmeissä neuleissa ja pörrötakeissa. Värikäs takki on rohkea valinta, mutta kannattaa! Pidän erityisesti malleista, joissa on pienet kaulukset.

2. Fall colors – Oh I just love the fall colours in comfy knits and in faux fur coats. How lovely does a dark green or red coat look? It takes some courage to wear a colourful faux fur but it is definitely worth it!

Filippa K, Selected Femme, Dry Lake

Moniväriset turkit – Jo viime talvena nähtiin monivärisiä turkkeja, mutta tänä vuonna ne saavat entistä vahvempaa jalansijaa. Voit pukeutua päästä varpaisiin harmaaseen tai mustaan, mutta tällä takilla saat varmasti mielenkiintoa asuun. Monivärinen tekoturkis on moderni ja nuorekas valinta.

Multicoloured furs – Multicoloured furs are fun, modern and youthful. You can wear all black or grey but with this jacket you will definitely turn some heads!

Trina Turk, Asos, Asos

Pehmeät neutraalit – Pehmeät vaaleat, harmaat ja ruskean sävyt ovat kauniita valintoja turkistakiksi. Ole kuitenkin varovainen, sillä näissä sävyissä takki todellakin saattaa näyttää TEKOturkiskelta. Ole vaativa laadun suhteen.

Soft neutrals – Neutral tones, greys and different shades of brown are lovely choices for a fake fur. Sometimes faux furs in these shades really look super fake ! Even though it is not real fur keep your quality standards high.

Asos, Twist&Tango, Asos

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Petra 22.09.2015

    Iiiiihana toi Selected Femmen takki… 🙂

    Vastaa
  2. Metti Forssell 25.09.2015

    Eikö! Vähän piristystä syksyyn 🙂

    Vastaa