OUR BABY PLAN BY NIKI STRBIAN

Monet ovat varmasti huomanneet nimen Niki Strbian monissa kuvissa blogini takana. Tutustuin tähän upeaan naiseen noin 1,5 vuotta sitten kun etsin meille sopivaa odotusajan valokuvaajaa. Raskausaika on ihmeellistä ja ihanaa aikaa ja tiesinkin jo heti alusta lähtien, että haluan ikuistaa osan tuosta uskomattomasta ajasta kauniiksi kuviksi. Suositusten kautta sain kuulla lahjakkaasta valokuvaajasta Nikistä, joka on nimenomaan erikoistunut odotus- ja vauva-ajan kuvauksiin. Kun otin yhteyttä häneen, en tiennyt mitä odottaa. Päädyimme Nikin tarjoamaan ”Baby Plan” -nimiseen valokuvauspakettiin, joka koostuu kolmesta eri valokuvaussessiosta: Belly, Newborn ja 1 year old. Nyt kun nämä kaikki kolme kuvausta ovat takana voin sydämeni pohjasta todeta, että Niki täytti kaikki odotuksemme ja paljon enemmän <3 

1. Baby belly shoot – Täytyy myöntää, että minua jännitti hieman ennen ensimmäistä kuvauspäivää. Ajatus kameran edessä, vähissä vaatteissa, lähes tuntemattoman ihmisen kanssa tuntui lievästi sanottuna epämiellyttävältä. Toki olimme tavanneet Nikin kanssa jo ennen kuvauksia ja käyneet läpi asioita sekä ideoineet yhdessä (näin hän tekee jokaisen asiakkaan kohdalla). Kaikki epävarmuuteni lensivät kuitenkin ikkunasta ulos, kun pääsimme aloittamaan kuvaukset. Niki on uskomattoman lahjakas valokuvaaja ja täydellinen ammattilainen kaikinpuolin. Hän antaa itsestään kaiken ja omistautuu työlleen ja asiakkailleen täydellisesti. Hän on myös niin ihana ja lämmin persoona, että hänen kanssaan oli todella luontevaa ja miellyttävää tehdä töitä. Ja voin kertoa, että miellyttävyys ei todellakaan ole itsestäänselvyys kun viimeisillään raskaana oleva nainen hyppää kameran eteen 😀 Onneksi kaikki meni kuitenkin täydellisesti. Olen onnekas, että saan vielä tänäkin päivänä tehdä yhteistyötä tuon huippu ihanan ihmisen kanssa!

2. Newborn shoot – Vauvan ollessa noin viikon vanha on vuorossa ”baby planin” toinen kuvaus. Meillä tyttäremme oli tasan viikon vanha kun kuvat otettiin. Sydämeni sulaa kun katson näitä kuvia. Miten joku ihminen voi olla noin pieni ja suloinen <3 Kuten raskausajankuvaus, tämäkin kuvaus luonnollisesti tehtiin meillä kotona, pikkuisen ollessa todella vasta viikon vanha. Niki saapui avustajansa kanssa meille. Moni voisi ajatella, että edessä olisi hyvin raskas päivä, mutta se oli jotain aivan muuta. Onnitteluiden ja halausten jälkeen Nikin ensimmäiset sanat minulle taisivat olla: ”Honey, now it is your time to just completely relax”. Niki siis yhdessä ihanan avustajansa kanssa hoitaa koko kuvaukset, eli myös vauvan vaatteiden vaihdot, nukuttamiset yms. Ainoastaan minua tarvittiin paikalle vauvan nälän yllättäessä. Onnen kyyneleet poskilla valuen seurasin pikku-tyttäremme ihka ensimmäisiä kuvauksia. Sydänhän siinä pakahtuu <3

Lilia - full resolution-54

3. 1 year old shoot – Viime toukokuussa kun Lilia täytti vuoden oli vuorossa viimeinen kuvaussessiomme Nikin kanssa. Halusimme ehdottomasti kuvata Kaivopuistossa, jossa tyttäremme saisi leikkiä ja juosta vapaasti. Onneksi kuvauspäivä sattui olemaan ihanan aurinkoinen ja saimme muistoksi taas jälleen kasan upeita kuvia.

Olen niin onnellinen ja tyytyväinen, että toteutimme Nikin kanssa nämä kaikki kolme kuvausta. On hienoa, että meillä on paljon ihania kuvia muistona tyttäremme ja perheemme merkittävistä hetkistä. En voisi olla tyytyväisempi kuvien lopputulokseen. Ne ovat tyyliltään juuri sellaisia kun halusimme ja kuvista välittyy meidän onnemme ja rakkautemme. Nyt nuo kuvat ilahduttavat meitä joka päivä kotimme seinillä tauluina ja lipastojen päällä kehyksissä.

Voin lämpimästi suositella Niki Strbiania kaikille, jotka haluavat ikuistaa upeita hetkiä elämässään. Niki omistautuu työlleen ja asiakkailleen 100% ja se näkyy kaikessa mitä hän tekee. Vauva-kuvien ohella Niki tekee myös paljon muitakin kuvauksia. Hänen nettisivuiltaan www.nikistrbian.com löydät lisää tietoa kuvaajasta ja hänen töistään, yhteystiedot ja hinnat. Niki haluaa myös antaa erikoistarjouksen blogini lukioille. Jos varaat häneltä ajan 11.9 mennessä (mihin tahansa kuvaukseen) saat häneltä ilmaiseksi valokuvakirjan kaikista valitsemistasi kuvista. 

Thank you so much Niki for immortalizing the most important and special moments of our lives. You did it in the most beautiful way possible. We are so happy and thankful for meeting you and working with you. You are the best <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

18 kommenttia

 1. Jennifer 01.09.2015

  Wow miten upeita kuvia ja upea SINÄ <3 Ihan täydellisiä ja juuri sellaisia mitä itse joskus sitten haluan.
  Niki on kyllä taitava!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.09.2015

   Kiitos paljon! <3 Niki on todella taitata kuvaaja ja saimme juuri sellaisia tunnelmallisia kuvia, joita olimme toivoneet 🙂

   Vastaa
 2. Anni 01.09.2015

  Mielettömän ihania kuvia!!! Näytätte niin onnellisilta <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.09.2015

   Kiitos, ollaan happy family 🙂

   Vastaa
 3. PF 01.09.2015

  Aivan ihania kuvia perheestänne! Supersuloinen tuo tyttärenne <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.09.2015

   Kiitos paljon! Lilia on ihana <3

   Vastaa
 4. Piia 01.09.2015

  Olen sanaton – aivan mahtavia kuvia! Te olette niin ihana perhe 🙂 kaiken teette tyylillä .

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.09.2015

   Kiitos paljon Piia! <3

   Vastaa
 5. Carola 01.09.2015

  Absolutely amazing pics. Lovely family you have there Metti 🙂 <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.09.2015

   Thank you 🙂 <3 Niki is one talented photographer!

   Vastaa
 6. cioccolato 02.09.2015

  Todella ihania kuvia ja niin taidokaasti otettuja. Tyttärenne on niin suloinen ja kaunis. On tullut äitiinsä. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.09.2015

   Voi kiitos <3 Kuvat ovat kyllä juuri sellaisia mitä halusimme!

   Vastaa
 7. lukiolaistytöt 02.09.2015

  Hei! Saisimmeko kysyä muutaman kysymyksen blogia käsittelevää projektia varten? Toivomme vastauksia niin pian kuin mahdollista. Kiitos jo etukäteen 🙂 !
  Kuinka paljon suunnilleen käytät rahaa vaatteisiin ja asusteisiin kuukaudessa/puolessa vuodessa?
  Miten tärkeäksi koet niiden merkityksen tai roolin blogissasi?
  Tunnetko olevasi kaunis myös täysin luonnollisena? Käytkö usein kaupungilla tai esimerkiksi lähikaupassa ilman meikkiä?
  Onko bloggaajan mielestäsi pakko tuoda postauksissaan esille kalliita merkkituotteita säännöllisin väliajoin? Uskotko suosion laskevan jos niin ei tapahdu? Seuraatko itse sellaisia blogeja joissa ei panosteta trendivaatetukseen?
  Mikä on tärkein tai rakkain vaatteesi/asusteesi?
  Mitä merkkiä suosit eniten?

  Vastaa
 8. arja 03.09.2015

  Mulla alkoi itkettämään kun näin kuvat. Niin ihania ja valloittavia ? todella kauniita muistoja olette saanut valokuvilla aikaan. Suloinen ja kaunis lapsi teillä. Me otimme ”tavalliset” 1 vuotis kuvat vain. En oikein nauttinut mitenkään raskausajasta niin en halunnut sitä ikuistaa…?

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.09.2015

   Voi että, kiitos paljon <3 Kuvat herkistävät minutkin joka kerta <3 Täytyy sanoa, että minullakin oli jo tuossa loppuaikana tukala olo, mutta taidokas kuvaaja sai kaiken näyttämään ihan toiselta 🙂

   Vastaa
 9. Hanna 03.09.2015

  Ihania kuvia <3 Voisitko kertoa millä viikolla olit raskaana, kun kuvat otettiin?

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.09.2015

   Kiitos <3 Olin muistaakseni viikolla 37. Jouduimme odottamaan kuvauksia niinkin pitkään, sillä minulla oli koko raskauden ajan aika pieni maha 🙂 …mistä toki olen hyvin kiitollinen 😉

   Vastaa
 10. XX 06.09.2015

  Olet todella kaunis ja sinulla on todella kauniita kuvia <3 🙂

  Vastaa