COOL CULOTTES

Blogissani ei ole paljon näkynyt iltamenojen tai ravintola illallisten asukuvia. Syynä tähän on yksinkertaisesti aina ollut ajan puute. Yleensä tytär jaloissani roikkuen sutaisen äkkiä jotain meikkiä naamaani ja ennen kuin huomaankaan mies huuta jo ovelta, että taksi odotaa alhaalla. Miten siinä sitten järjestäsi aikaa ottaa vielä asukuvat? Ihan mahdoton yhtälö. Onneksi muutama viikko sitten järjestin oikein kunnolla aikaa ja pääsin ottamaan asukuvat ihanan Nikin kanssa jo hyvissä ajoin ennen illallista. Aurinkokin vielä paistoi, joten kaikin puolin onnistunut kuvaushetki.

Unfortunately I haven`t been able to post a lot of going-out-outfits on my blog. That is only because I have never time to take pictures when we are actually going out. I know it is all about time management but somehow I find myself always getting ready in a hurry. Luckily, a couple a weeks ago, I got the chance to take pictures with lovely Niki a few hours before dinner. 

Culottes housut ovat ehdottomasti yksi ensi syksyn kiinnostavimmista trendeistä. Tänä syksynä housujen pitää siis olla löysät ja nilkat paljastavat. Sopii minulle! Culottes housut mahdollistavat ihanien syysnilkkureiden näkyvyyden. Housut toimivat hyvin sekä arki- että juhlakäytössä. Yhdistä paksun pooloneuleen ja villahatun kanssa täydelliseksi arkilookiksi tai esimerkiksi silkkipaidan, tai niin kuin minä, crop topin kanssa iltamenoja varten.

Culottes are one of the biggest trends this fall. Pants need to be breezy and above the ankle this season. Culottes makes it fun and much easier to show off a great pair of boots. Combine these fashion pants with a chunky knit and a wool hat to create a trendy everyday look or combine them with a silk shirt to have a more sophisticated look.


Crop top & Culottes: Zara

Sunnies: Ray Ban

Neclace: Bvlgari

Clutch: Louis Vuitton

Watch: Rolex

Shoes: Asos

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. SaraP 03.09.2015

  Täytyy sanoa, että noi culottes housut ei ole yhtään mun juttu! Jotenki oudon näköiset… Vaikka sä saat aina KAIKEN näyttään hyvältä, ei culottes housuja tule mun vaatekaappiin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Never say never 😉 Mullekin monet trendit ovat tuntuneet aluksi NO NO NO, mutta sitten ajan myötä olen kuitenkin tykästynyt niihin (esim. wedge sneakerit) 🙂 Toki on ihan itsestään selvää, ettei kaikki trendit miellytä kaikkia!!

   Vastaa
 2. X 03.09.2015

  erikoiset housut, mutta näyttää hyvältä ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Kiitos! Suosittelen kokeilemaan, yllätyt varmasti!

   Vastaa
 3. Karoliina 05.09.2015

  Aivan upeat kuvat ja simppeli mutta äärimäisen tyylikäs asu! Toiveena meikkipostaus, meikkaat silmäsi tosi taitavasti!! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Kiitos paljon! Olen monta kertaa yrittänyt kuvata meikkipostausta, mutta tuntuu en ole vielä saanut kuvista hyviä. Lupaan yrittää uudestaan!

   Vastaa
 4. XX 06.09.2015

  Olet todella kaunis ja sinulla on todella kauniita kuvia 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Voi kiitos! <3

   Vastaa
 5. Sanna/BeautyBox 07.09.2015

  Upeita kuvia jälleen! Culottes-housut ovat ehdottomasti ostoslistalla. Toimivat hyvin arjessa kuin juhlassa. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Kiitos! Ihan totta, yläosaa ja kenkiä vaihtamalla saa ihan erilaisia lookeja 🙂

   Vastaa