WEEKLY WANTIES

Kesällä lenkit ja muut urheilut jäävät minulla yleensä aina iltaan, sillä päivisin on niin paljon kaikkea muuta puuhaa. Nyt ei tosi ole ollut valittamista, sillä olemme saaneet nauttia ihanasta auringonpaisteesta aina sinne iltaan asti. Rakastan juosta meren lähellä esimerkiksi Etelärannassa, Hernesaaressa, Katajanokalla ja Lauttasaaressa. Maisemissa ja ilmoissa ei siis ole valittamista, mutta samaa ei voi sanoa tämänhetkisistä juoksukengistäni. Tuntuu, että kaikki juoksukenkäni alkavat vedellä viimeisiään ja edessä olisi uusien parien osto. En ole vielä kaupoille asti kerennyt sovittelemaan ja nyt kaipaisinkin teidän vinkkejä hyvistä kengistä. Olisiko teillä jokin tietty merkki tai malli mitä voisitte suositella? 

One of my favourite work outs is running. I love to run by the sea, listen to music and enjoy the fresh air. Running is so much fun and easy to do wherever and whenever. I have been running a lot lately but I just noticed that I would need a new pair of running shoes. All my other running shoes are quite old and worn-out so a couple of newbies would be needed. Do you have a specific brand or model that you could recommend? 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. C 13.08.2015

  suosittelen ostamaan New Balancen juoksukengät. Itse ostin keväällä intersportin myyjän suosituksesta – todella todella hyvät. Juoksen itse 10-15km lenkkejä. Minulle ei ole koskaan ollut yhtä hyviä kenkiä! New Balance on voittanut useita juoksukenkäpalkintoja. Ystäväni taas vannoo Brooks nimisen merkin nimeen – sanoo, että Asicsit ovat todella huonot Brooksien jälkeen. Suosittelen myös hankkimaan intersportista itsellesi muotoillut pohjalliset (taitavat olla foot balance?) – minulla ei ole mitään ongelmia jaloissani mutta ne tekevät juoksukengistä entistä paremmat! Hyvää etsintää ja juoksemisen iloa! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2015

   Kiitos paljon vinkeistä, ne tuli tarpeeseen 🙂 Juoksuniloa sinnekin!

   Vastaa
 2. JT 13.08.2015

  Mulla on Brooks merkkiset ja malli on Ghost. Olen ollut todella tyytyväinen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2015

   Olen kuullut paljon hyvää Brooks merkistä, mutta itselläni ei ole koskaan ollut. Pitää lähteä sovittelemaan 🙂

   Vastaa
 3. truonako 13.08.2015

  Ostin juuri Niken pegasus 32 Stadiumista. Siellä he katsoivat askellukseni ja nuo kengät olivat parhaimmat minulle, joten ne sitten lähtivät mukaan. Toiseen jalkaan piti laittaa erillainen pohjallinen. Alkuun jalan kesti totutella, mutta ehkä kuuden juoksukerran jälkeen alkoivat tuntumaan todella hyvältä. Aikaisemmin minulla on ollut aina brooksin juoksukengät, mutta juokseminen sattunut todella paljon. Nyt syykin selvisi, merkki ei vain käy minun jalalle. Monen juoksijat (etenkin pitkän matkan) juoksee asics kayanokseilla. Esimerkiksi siskolleni ne ovat kaikista parhaimmat ja ei enää vaihtais mihinkään muuhun. Suosittelen siis käymään parissa eri urheiluliikkeessä ja pyytämään, että myyjä katsoo askelluksesi ja suosittelee sen mukaan sinulle hyvät juoksukengät.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2015

   Pitäisi kyllä ehdottomasti lähteä ihan ajan kanssa ostamaan juoksukenkiä, niin että myyjä katsoo askellusta ja saa kunnon pohjalliset yms. Kiitos paljon avustasi 🙂

   Vastaa
 4. Niina 14.08.2015

  Brooksit ovat parhaat. Kestäneet monta kesää.

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2015

   Kiva! Kiitos tiedosta 🙂

   Vastaa
 5. Niina 14.08.2015

  Liputan Brooksien puolesta, jotka ovat kestäneet monta kesää verrattuna muihin merkkeihin (mm. Nike, Adidas, Puma, Asics).

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2015

   Hyvä! Eikun Brookseja sovittelemaan 🙂

   Vastaa
 6. Aino 14.08.2015

  Mulla on sama ongelma, uudet pitäs löytää. Ostin vuos sitte Asicsen lenkkarit mitkä myyjä suositteli askellukseni perusteella. Mutta ne on osoittautunu todella huonoiksi ja käytän yhä rikkinäisiä Adidaksen lenkkareita 😀 ne on tuntunut monta vuotta hyviltä, koska niissä on vähemmän vaimennusta. Ois kiva, jos lenkkareita vois testaa kauemmin kuin vain kokeilla kävelyä kaupassa. Ainakin jotkut liikkeet kai antaa niitä ”koeajalle”. Ootko muuten Metti juossu maratonia/puolikasta taikka vastaavaa tai ootko suunnitellu meneväsi juoksee? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2015

   Se on ihan totta. Liikkeessä saa vain sen ensituntuman, mutta juostessa kenkä voi sitten tuntua ihan erilaiselta. Harmi jos sinulle on käynyt näin.. 🙁 En ole itseasissa koskaan juossut ”virallista” puolimaratoonia tai maratoonia, vaikka pitempiäkin lenkkejä on tultu juostua. Haluaisin kyllä ehdottomasti kokeilla joskus! 🙂

   Vastaa