TALLINNA

Kävimme viime viikonloppuna kahdestaan mieheni kanssa Tallinnassa. Vietimme ensimmäistä hääpäiväämme ja mieheni yllätti minut pienellä get-away -matkalla. Oli ihanaa viettää muutama päivä ihan kahdestaan. En ole käynyt Tallinnassa todella moneen vuoteen, joten sinne oli mukava mennä pikavisiitille. Tällä kertaa kuitenkin kaupungilla kiertelyn ja shoppailun sijaan halusimme vain molemmat täysin rentoutua. Päiväunet ja erilaiset hieronnat hotellin kylpylässä veivät voiton ja päädyimmekin hotellin kylpylään koko päiväksi. Ei ollut aikatauluja eikä kiire minnekkään, ah mitä luxusta. Illalla kävimme syömässä Chedi-nimisessä ravintolassa, joka sijaitsee Tallinnan kauniissa vanhassa kaupungissa. Voin suositella, mikäli tykkää aasialaisesta ruoasta. Niin ikään voin suositella hotelliamme jossa yövyimme. Swissotel oli mieheltäni täys kymppi valinta, korkeatasoinen ja hyvä sijainti. Kokonaisuudessa mini-trippimme oli täydellinen.

Last weekend we celebrated our first anniversary. My hubby took me to a little get-away-trip to Tallinn. It was so nice to spend a couple of days together and just relax. We stayed at Swissotel Tallinn, which was a perfect choice. We ended up spending the whole day in the hotel spa and enjoying relaxing massages. Pure perfection, no rush and no schedule. Later that day we had dinner in Chedi and enjoyed the Tallinn old town for a while. All in all, we had a wonderful mini-trip! 

Shirt/Skirt/Shoes: Zara

Bag: Saint Laurent

Sunnies: Dolce&Gabbana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Jjanem 14.08.2015

  Tallinna on kyllä loistava paikka ihan vaan vaikka yhden yön minilomaan, jos ei muuten raha tai aikataulu anna periksi pidemmälle.

  Pakko muuten mainita miten kiva on huomata paljon samoja asuja, mutta eri tavalla yhdisteltynä:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.08.2015

   Kiva kuulla! Joo, Tallinna oli hyvä kohde extempore reissulle 🙂 …eikä tarvinnut olla edes kauaa pikku prinsessastamme erossa <3

   Vastaa
 2. S 14.08.2015

  Oot aina niin sähdehtivän kaunis 🙂 Näin sut aikasemmin viikolla lounaalla miehesi kanssa, mutta en viitsinyt tulla häiritseen. Olisin vaan kertonut kuinka paljon tykkään sun blogista 🙂 Mukavaa viikonloppua!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.08.2015

   Kiitti! 🙂 …ja aina saa tulla moikkailemaan jos vaan haluaa! 🙂

   Vastaa
 3. Swissotel on aina erinomainen valinta! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.08.2015

   Kyllä, se oli hyvä valinta!

   Vastaa