POWDERY PINK AND LACE UPS

Helsingin Tuomiokirkko on mielestäni yksi Suomen kauneimmista rakennuksista. Tuomiokirkko ja sen ympäristö ovatkin varmasti monille, ainakin bloggajille, tuttuja kuvauspaikkoja. Olen hyvin iloinen, että itsekin pääsin viime viikolla yhdessä ystäväni Nikin kanssa kuvailemaan tuon valkoisen upeuden edustalle.

Kuvan silkkihame on ollut minulla tänä kesänä moneen otteeseen päällä. Rakastan hameen väriä, materiaalia ja ennen kaikkea pituutta. Maxihameet ovat jääneet tänä kesänä kaapin perukoille because it`s all about Midi this season! Olen käyttänyt silkkihametta erilaisten neuleiden kanssa ja yhdistelmä on sopinut oikein hyvin Suomen viileisiin kesäpäiviin. Muutenkin hyvin naisellinen ja ”hienostunut” silkkihame saa monikäyttöisyyttä kun siihen yhdistää pariksi tavallisen neuleen. Hametta pystyy helposti varioimaan erilaisten yläosien ja kenkien kanssa. Kuvauspäivämme sattui olemaan suhteellisen lämmin, joten mukana ollut nahkatakki ei päässyt ollenkaan mukaan kuviin. Nahkatakki on kuitenkin ihanan rouhea valinta pehmeän vaaleanpunaisen silkkihameen parina. Midi-mittaiset mekot ja hameet tulevat jatkamaan voitonkulkuaan trendien top-listoilla vielä ensi syksynäkin. Syksyä kohti mentäessä ja iltojen viiletessä silkki saattaa toki vaihtua villaan, mutta nilkat paljastavat helmat ovat tulleet jäädäkseen.

Helsinki Cathedral is one of my favourite buildings in Finland. The Cathedral and its surroundings are the perfect place to photograph. This gorgeous white building is absolutely breathtaking. I was very happy to go there and take a few pictures with my talented friend Niki, who is a photographer. I wanted to wear my favourite summer skirt, which I have worn a lot this summer. I love the colour, the material and especially the length of this skirt. It`s all about Midi! I have worn the skirt with different knits during the cold Finnish summer. This super feminine skirt goes well together with knits or for example a leather jacket. 

Photos: Niki Strbian

Knit: Prego

Skirt: Sand

Sunnies: Gucci

Shoes: Asos

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. Minna 17.08.2015

  Ostin kesällä yhden midi-mittaisen hameen ja oon tykännyt tosi paljon! Hyvä vinkki pitää sitä neuleen kanssa sitten syksyllä niin saa lisää käyttöaikaa. Näytät muuten tosi kauniilta näissä kuvissa, niin kuin aina!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.08.2015

   Kiitos paljon! On ilo olla huippu-lahjakkaan kuvaajan kuvattava ja vielä super kauniissa ympäristössä 🙂 Ja kiva kuulla jos sait tästä vinkkiä oman midi-hameesi käyttöön. Mukavaa syksyn odotusta 🙂

   Vastaa
 2. Aino 17.08.2015

  Vau! Mielestäni yks kauneimmista asukokonaisuuksista sulla. Tuon hameen malli, väri ja materiaali tekee siitä kyl tosi tyylikkään 🙂 ja noi kengät saa vielä mielenkiintosemmalta näyttämään tuon asun!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.08.2015

   Kiitos paljon! Tuo hame tekee kyllä asusta kuin asusta kauniin 🙂

   Vastaa
 3. Lotta 17.08.2015

  olet häikäsevän kaunis – mitkä kuvat ja asu ….

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.08.2015

   Kiitos paljon!!! 🙂

   Vastaa
 4. Siis vitsi mikä asu ja hame!! Ja mielettömät kuvatkin… 🙂 Damn oot upea!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.08.2015

   Voi kiitos niin paljon Sanna!! 🙂 Niki on super-taitava kuvaaja eikä ympäristökään ollut mikään ihan huono 🙂

   Vastaa
 5. [email protected] 18.08.2015

  Kauniita kuvia ja superihanat kengät!! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.08.2015

   Voi kiitos 🙂

   Vastaa
 6. Beautybox by S 19.08.2015

  Wau! Mielettömiä kuvia. Nuo kengät ja hame ovat loistava yhdistelmä. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.08.2015

   Kiitos paljon! Rakastan nyörillisiä kenkiäni <3

   Vastaa
 7. Karoliina 21.08.2015

  Wau! Olet kyllä kaunis nainen ja asu on juuri mieleeni. Kiinnitin myös huomiota upeaan silmämeikkiisi, enemmän kuin mielelläni näkisin täällä meikkitutorialia! 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.08.2015

   Voi kiitos paljon!! Olen yrittänyt pari kertaa kuvailla blogiin erilaisia meikkitutoraaleja, mutta en ole onnistunut kuvien kanssa. Täytyy yrittää pian uudestaan! 🙂

   Vastaa
 8. Moi Metti! Ajattelin tilata samanhenkiset kengät Asokselta ja huomasin, että sinulla on kuvien perusteella koron ”sisäpuoli” myös musta eikä beigen kuten Asoksen sivulla näyttää olevan. Tapaatko suojata korkosi jollain tavalla, jottei ne niin helposti mene pilalle?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.09.2015

   Moikka! Itseasiassa en ole tehnyt näille kengille yhtään mitään.. Näyttääkö se kuvissa erilaiselta? En yleensä suojaa korkokenkiäni mitenkään erityisemmin. Ainoastaan syyskengät suojaan nahka-tai mokkasuihkeilla ja korkolaput käyn vaihtamassa tarpeen tullen 🙂

   Vastaa