GREAT MINDS THINK ALIKE

Törmäsin muutama päivä sitten tähän kuvaan Olivia Palermosta. Yllätyin positiivisesti kun huomasin, että tämä tyylitaituri oli pukenut päällensä hyvin samanlaisen farkkuasun kun minä. Se, että on yhdistänyt farkkua farkun kanssa ei sinäänsä ole niin ihmeellistä, mutta tuo hameen malli on hyvin samanlainen ja jopa kengät ovat molemmilla nudet samantyyliset sandaalit. Vähän hassua, mutta kuvan nähdessäni nousi hymy kasvoilleni. Great minds think alike, huh? 😉

I have to share one picture of Olivia Palermo with you. I found this picture of her a few days ago and I was positively surprised. She is wearing a similar kind of outfit as me a while ago. Denim on denim is not a big deal but the model of the skirt and even the sandals are quite similar. Somehow this pic just made me smile even though it is a little bit silly… Great minds think alike, huh? 😉

library denim-1

Farkkuhame postauksen löydätte kokonaisuudessaan täältä!

You will find my whole denim look here!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Eea 18.08.2015

  Se johtuu tietysti siitä että Olivia on käynyt stalkkaamassa sinua 😉

  Vastaa
 2. Metti Forssell 18.08.2015

  Hahha, no niinhän siinä on tietysi käynyt ;)))

  Vastaa
 3. Ama 19.08.2015

  Moikka! Tykkään lukea blogiasi älyttömän paljon ja sulla on aivan upea tyyli! Olisi mukava saada lisää ruokaresepti/valio postauksia 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.08.2015

   Hei! Tosi kiva kuulla, että pidät blogistani! 🙂 ja kiitos postausehdotuksesta, yritän toteuttaa.

   Vastaa