FLOW OUTFIT

Kuten moni muukin, minäkin olin viime viikonloppuna Flowssa. En ole mikään festarityyppi ja itseasiassa Flow oli ensimmäinen festari missä olen koskaan ollut. Monet sanovat, ettei Flowta voi verrata ”oikeisiin” festareihin, mutta minulle se oli ihan kunnon festarikokemus – ja vieläpä todella positiivinen sellainen. Saimme perjantai-iltana lennokkaan idean, että haluaisimme lähteä seuraavana päivänä Flowhun. Enhän minä tietenkään tajunnut, ettei lippuja saa enää mistään muutaman tunnin varoitusajalla. Alkoi hirveä lippujen metsästys ja onnistuimme kuin onnistuimmekin saamaan pari lippua erään tuttavamme kautta. Valitettavasti kuitenkin moni kaverimme jäi ilman lippua, vaikka yritimme heille koko lauantain niitä metsästää. Ensi vuonna pitää olla vähän aikaisemmin liikkeellä… Vaikka olimmekin mieheni kanssa kahdestaan festareilla meillä oli ihan super hauskaa!! Flow oli täynnä tuttuja ja ilta vierähti liian nopeasti. Lähdimme jo ennen puolta yötä pois festarialueelta jatkamaan iltaa isommalla kaveriporukalla. Flowsta jäi tosi hyvä fiilis ja ilta kokonaisuudessaan oli ihan huippu.

Top: Massimo  Dutti

Skirt: Zara

Jewellery: H&M

Sunnies: Ray Ban

Bag: Saint Laurent

Shoes: Zara

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 kommenttia

 1. Anna 20.08.2015

  Ihana hapsuhame!! Mistä Zarasta oot sen ostanut? Ei oo varmaan ainakaan keskustan Zarasta? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.08.2015

   Kiitos, hame on ostettu juurikin keskustan Zarasta 🙂

   Vastaa
 2. Henriikka 21.08.2015

  Hei! Onko tuota YSL mokkanahka laukkua useammassa eri ruskean sävyssä? Olen kantsonut laukkua net-a-porterissa, mutta sävy näyttää siellä vaaleammalta vai hämääkö kuva vain?
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.08.2015

   Moikka! Mun mielestä siitä on vain tuo konjakin sävy mikä minulle on. Laukusta on kuitenkin sellainen oranssinen sävy, mitä itsekin aluksi luulin todella vaalean ruskeaksi. Olisikohan se voinut olla se? Mukavaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
   • Henriikka 24.08.2015

    Onkohan tämä nyt enemmän se oranssinen sävy eli eri kuin sulla? Kun laittaa sen tilaukseen niin värinä lukee ”brown”, mutta Designer colour kohdassa lukee ”light ocre”. Haluaisin nimenomaan tuon ruskeamman sävyn! 🙂
    http://www.net-a-porter.com/product/592423

    Vastaa
    • Metti Forssell 25.08.2015

     Tuo linkittämäsi laukku ei valitettavasti ole sama kuin minulla. Mutta se ei myöskään ole se hieman oranssinen sävy josta puhuin… Tuo ”light ocre” on varmasti taas jokin uusi sävy ja se on aavistuksen vaaleamman ruskea kuin minulla. Muistaakseni tuo minun laukkuni tarkka värinimike on ”camel”.

     Vastaa
     • Henriikka 25.08.2015

      Kiitos tiedosta! 🙂 Ehkä pitää sitten vielä metsästää tuota ruskeampaa sävyä vaikka ei tuo light ocrekaan hullumpi ole!