CASUAL BLACK AND WHITE

Viime sunnuntai oli ihana perhe päivä. Koko päivä vierähti eri kahviloissa ja puistoista nauttien. Istuimme pitkään myös Eiranrannassa, jossa tyttäremme rakastaa leikkiä. Tyttäremme nukkuessa vaunuissa, kävelimme aina pitkälle Hernesaareen asti. Päätimme napata nopeasti asukuvat, sillä satuimme löytämään täysin aution paikan tehdashallien välistä. Minun täytyy myöntää, että minulle on osoittautunut yllättävän hankalaksi ottaa asukuvia Suomessa julkisilla paikoilla. Helsingissä olisi mielettömästi ihania kuvauspaikkoja tai mielelläni ottasin kuvat vaikka ihan keskustassa, mutta se tuntuu jotenkin epämiellyttävältä. Ehkä kyseessä on vain tottumiskysymys… mutta nyt ainakin tunnen oloni paljon paremmaksi, jos satun löytämään jonkin täysin aution  paikan. Ja itseasiassa yllättävän kivaa vaihtelua tällainen karkea, tehdasmainen ympäristö onkin siihen perinteiseen katukuvaan verrattuna. Ehkä eksyn tuonne Hernesaareen vielä uudestaankin.

Here is an outfit I wore last Sunday. We had a lovely family day and we enjoyed the sunny weather. When our daughter slept in the stroller, we walk to the dock nearby. We found this really quiet place and decided to take some outfit pictures there. I find myself always wanting to have super quiet place to take pictures. I would love to photo shoot in the city centre but it is too uncomfortable for me if there are too many people. Maybe this is only a thing I need to get used to…

Top & Skirt: Zara

Sunnies: Ray Ban

Bag: Céline

Shoes: Adidas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Aino 26.08.2015

  Nuo superstarit on älyttömän kivat ton asun kanssa! Pitää kaivaa omatkin kaapista muutaman vuoden tauon jälkeen 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.08.2015

   Kiitos! Ota ehdottomasti omasikin takaisin käyttöön 🙂

   Vastaa
 2. K 26.08.2015

  Chic mommy!

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.08.2015

   Thanks 😉

   Vastaa