STUDIO BLISS

Saan todella paljon kyselyitä lukijoilta liittyen hiuksiini. Siitä miten hoidan hiuksiani, mitä tuotteita käytän ja millä kampaajalla käyn. Hyvännäköiset ja hyväkuntoiset hiukset eivät ole itsestäänselvyys vaan niiden eteen pitää nähdä vaivaa. Itse olen aika surkea laittaamaan hiuksiani, mutta onneksi luottokampaajani on ihmeidentekijä ja saa hiukseni aina näyttämään upeilta!

Haluasinkin nyt vinkata teille loistavasta kampaajasta, jonka luona olen käynyt viimeiset kolme vuotta. Kun vakiokampaajani päätti lopettaa kampaamotyönsä kokonaan muutama vuosi takaperin, iski minulle iso paniikki: Mistä löytää uusi luotettava ja ennen kaikkea OSAAVA kampaaja?! Kuten varmasti monet naiset tietävät, hyvän kampaajan löytäminen ei ole helppoa eikä varsinkaan itsestäänselvyys. Uutta kampaajaa metsästäessä, jouduin monta kertaa pettymään lopputulokseen. Hiukseni olivat liian harmaat, liian vihertävät tai jotain siltä väliltä, aina olin pettynyt lopputulokseen. Onneksi muutamien epäonnistuneiden kampaamovierailujen jälkeen löysin Marican, nykyisen luottokampaajani. Kun istuin hänen penkkiinsä, kerroin tarkasti mitä haluan ja hän kuunteli tarkasti mitä halusin. Ja lopputuloksena sain mitä halusin. Jes!!! Nyt ei enää tarvinnut jännittää lopputulosta vaan kampaamokäynnit olivat nautinnollisia ja rentouttavia. Loistavien värien ja leikkauksien lisäksi Marica oli myös erinomainen tekemään kampauksia. Hän on tehnyt kampauksia minulle tilaisuuteen jos toiseen, joista tärkeimpänä mainittakoon omat hääni.

Marica haluaakin nyt tarjota blogini lukijoille erityistarjouksen. Jos varaat ajan häneltä 1.8.2015 mennessä ja mainitset varauksen yhteydessä, että luet/seuraat blogiani, saat kaikista hänen palveluistaan -20%! (ei koske kampaamotuotteita). Eli jos olet loistavan värjäyksen, leikkauksen tai kampauksen tarpeessa, kannattaa panna korvan taakse Marica ja hänen kampaamonsa Studio Bliss.

Kampaamo sijaitsee Töölössä, osoitteessa Linnankoskenkatu 12, 00250 Helsinki. Voit varata ajan kampaamon puhelinnumerosta: 09-440013 tai suoraan Marican työpuhelimesta 040-9359059

I get a lot of questions about my hair: what are my favourite hair products and who is my hair dresser. I wanted to let you know that I have been going to the same hair dresser for the past three years and I wouldn`t change her for the world. She is so great with hair dying and cuts and I can trust her work 100%. She even made my hair for my wedding. If you are in need of a great hair dresser please contact Marica in Studio Bliss (+ 358 40 9359059). She is giving a special offer, -20% off of all her services, if you book a time with her by 1.8.2015. Her hairdresser saloon is located in Linnankoskenkatu 12, 00250 Helsinki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Essi 20.07.2015

  Tätä vinkkiä olenkin odottanut, kiitos :)))

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2015

   Kiva jos tästä vinkistä oli hyötyä 🙂

   Vastaa
 2. SR 20.07.2015

  Hei! Pitääkö toi aika siis olla 1.8 mennessä käytetty vai millon vaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2015

   Moi! Jotta saa sen -20% alennuksen, tulisi aika varata viimeistään 1.8.2015 mennessä. Mutta se itse kampaamokäyntihän voi olla vasta myöhemmin syksyllä esimerkiksi 🙂

   Vastaa
 3. Pia 20.07.2015

  Hei metti, kyselisin mitä kautta menitte häämatkalenne ja mikä teidän hotelli oli siellä ? Sinulla on aivan uskomattoman ihana blogi jatka samaan malliiin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.07.2015

   Moikka! Ihanaa kuulla, että tykkäät blogistani! Kiitos 🙂 Varasimme matkamme matkatoimiston kautta ja hotellimme oli Lux Maldives.

   Vastaa
 4. ES 20.07.2015

  Moikka Metti! Nyt täytyy tulla sulta kysymään neuvoa kun tunnut olevan pistämätön tyylitaituri ja ihailen tyyliäsi niin kovin. Olen pohtimassa kalliimman laukun ostoa ja en oikein nyt tiedä ostaisinko saint laurentin sac de jourin koossa small vaiko mulberryn lilyn koossa medium. Laukut ovat toki todella erilaisia ja eri tarkoitukseen mutta pidän molemmista kovin paljon enkä oikein nyt osaa päättää kumpi olisi kivempi. Kumman sinä ostaisit mielummin? Kiitos paljon aivan ehdottomasti parhaasta blogista ja ihanaa kesän jatkoa sinulle <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.07.2015

   Moikka! Oi ihania laukkuja olet miettinyt! 🙂 Molemmat ovat todella kauniita. Omaa silmääni miellyttää aavistuksen enemmän tuo Saint Laurentin laukku, vaikkakin Mulberryn Lily taitaa olla hieman monikäyttöisempi. Lily soveltuu niin arki-kuin juhlamenoihin. Vaikea valinta edessä! Kiitos, kiva kuulla, että pidät blogistani 🙂 Mukavaa kesää sinullekin!

   Vastaa
 5. Johanna 23.07.2015

  Hei, ihana blogi sinulla, kiitos siitä! 🙂 Onko sinulla hiustenpidennykset vai luonnostaan noin upeat ja vahvat hiukset?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.07.2015

   Kiitos, mukava kuulla, että pidät blogista! 🙂 Mulla ei ole hiustenpidennyksiä, ihan naturel 🙂

   Vastaa