MÖKKI WEEKEND

Viikonloppuna suuntasimme ensimmäistä kertaa tänä kesänä mökille. En ole kovin mökki-ihminen, mutta olen luvannut miehelleni, että lähden kerran vuodessa käymään mökillä. Onneksi mökkimme sijaitsee vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, joten ”hädän” yllättäessä voi aina hurauttaa autolla takasin kotiin 😀 Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut kotikulmat edes mielessä mökillä ollessa – kiitos lämpimän ja aurinkoisen sään sekä mahtavan seuran. Meillä oli ihan super viikonloppu! Aika kului normaaleja mökkijuttuja tehdessä eli grillatessa, saunoessa, uidessa, pelaillessa sekä vain toisten seurasta nauttien. Pikku tyttäremmekin nautti olostaan niin paljon kun sai temmeltää ympäri landea ja leikkiä ulkona aamusta iltaan. Ehkä rohkenen tänä kesänä vielä toisenkin kerran mökille… ehkä. 😉

Mitenkäs siellä ruudun toisella puolella? Onko mökki ihan must-juttu kesällä vai löytyykö sieltä myös joku muu, joka mielummin viettävää lomapäiviä kaupungin sykkeessä?

 

We spent our last weekend at our summer cottage. I`m not a cottage person AT ALL, but I have promised my husband that I go there every year once. To my surprise the cabin weekend was actually quite nice and we all enjoyed ourselves – thanks to a lovely warm weather and wonderful company. We did all the basic summer cottage things like grilling, swimming, going to the sauna and playing different games. Our little daughter was very excited to run all over the place and enjoy the country side so much. I told my husband I might have the courage to revisit the countryside at least once more this summer.. maybe 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. beautybox-by S 06.07.2015

  Ihania mökkikuvia. Mökillä on kesällä mukavaa viettää aikaa, mutta kyllä sitä kaipaa myös välillä kaupunginsykkeeseen. 🙂 Riippuu paljon myös ilmoista.

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.07.2015

   Se on totta! Mökillä täytyy olla auringonpaistetta ja lämpöä 🙂

   Vastaa
 2. ek 06.07.2015

  Oi miten ihania fiiliskuvia. Kyllä se mökki on vaan ihana paikka 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.07.2015

   Kiitos. Onhan siellä ihan mukavaa jos on lämmintä 🙂

   Vastaa
 3. salla 06.07.2015

  Mökillä on kiva käydä, mutta oon samanlainen kun sä et haluan nopeasti takasin kaupunkiin 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.07.2015

   Hah niimpä 😀 Yksi yö ja sitten äkkiä takasin kaupunkiin!

   Vastaa
 4. Sini 06.07.2015

  Meillä vähän sama homma: mieheni vaikka asuisi mökillä koko kesän (ja lapset viihtyvät), itse taas olen kaupunkilaistyttöjä enkä oikein viihdy mökillä itikoiden syötävänä. Onneksi mökiltämme on vain n. 20min ajomatka Oulu-cityyn, joten tosiaan ”kun hätä iskee”, niin pääsen pikaisesti kaupunkiin vaikkapa kahvittelemaan. Itseasiassa jo tieto siitä, että olemme niin lähellä kaupunkia saa aikaan sen, etten sitten kovin usein ajelekaan kesän aikana keskustaan 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   No niimpä! Olen ihan samanlainen 😀 Tieto siitä että kaupunki on lähellä auttaa huomattavasti! Huomasin myös kuinka paljon vasta 1-v tyttäremme nautti olostaan mökillä. Kyllä hänen vuokseen täytyy mamman uhrautua mökille useamminkin 🙂

   Vastaa