DENIM SKIRT

Suomessa on satanut vettä nyt yhtä helleviikonloppua lukuunottamatta lähes koko kesän. Ja alkaahan se pikkuhiljaa tympimään… En anna sään kuitenkaan lannistaa mieltäni saatika vaikuttaa liikaa pukeutumiseeni. Kaapistäni löytyy niin paljon ihania kesävaatteita, että en millään malta olla käyttämättä niitä oli sää sitten mikä tahansa. Monet teistä varmasti muistavat, kun kerroin ennsimmäisessa Weekly Wanties -postauksessa, että olen täysin hullaantunut farkkumuotiin. Farkkuvaatteita löytyy kotoa jo vino pino, mutta kyllä sieltä vielä löytyi farkkuhameen kokoinen rako. Etsin pitkään täydellistä mallia ja viimein se löytyi yllätyksekseni Massimo Duttilta. Massimo Duttin mallistot kun yleensä ovat aina hyvin elegantteja en odottanut, että heillä olisi näinkin ”trendikäs” vaatekappale. Hame on värinsä ja mallinsa puolesta täydellinen. Erityisen paljon pidän hameen etuosassa olevasta halkiosta! Halkio olisi voinut olla vieläkin syvempi, mutta close enough. Ja vielä kerran täytyy hehkuttaa hameen monikäyttöisyyttä! Viime viikolla jalassa oli tennarit ja hame toimi täydellisesti myös niiden kanssa. Kuvia tulossa myöhemmin…

 

It has now been raining for almost the whole summer in Finland. It sucks big time… I try my best not to let the weather affect my mood let alone my way of dressing. I have many wonderful summer clothes that I want to wear regardless what the weather is like. Like I told in my last Weekly Wanties -post I was craving for a denim skirt. To my surprise I found the perfect one from Massimo Dutti. Massimo Dutti usually has only classic pieces in their collection so I was a little surprised that they had such a ”trend” piece in their collection. Anyways, I`m very pleased with my finding. The skirt has a perfect model and colour. Especially I like the slit in the front. It could have been even more deep but that’ll do.  Last week I wore this skirt with sneakers and it was a perfect match as well. Pics coming later…

Photos: Niki Strbian

Denim shirt: H&M

Denim skirt: Massimo Dutti

Watch: Rolex

Bag: Louis Vuitton

Shoes: Zara

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

18 kommenttia

 1. Kia Karin 08.07.2015

  Tyylikäs asu ja niin uskomattoman upeat kuvat! Wau! Ei voi muuta sanoa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   Voi kiitos! Niki on mahtava kuvaaja ja saa ihmeitä aikaan! 🙂

   Vastaa
 2. -H 08.07.2015

  Upeita kuvia 🙂 Mitä poskipunaa käytät, näyttää super hyvältä!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   Kiitos! Poskipuna on Artdeco -merkkinen (minulla sävy 18) Valitettavasti tätä merkkiä saa todella harvasta paikasta Suomesta vai saako ollenkaan..? Itse hamstraan tätä poskipunaa aina Saksasta purkki tolkulla, sillä se on ehdottomasti paras poskipuna jota olen käyttänyt!

   Vastaa
   • Nimetön 09.07.2015

    Artdecoa saa Suomessa Iso-roballa sijaitsevasta kempparista ja Aila Airolta, jos liike vielä on olemassa. Niillä on hyvät huulirajauskynät

    Vastaa
    • Metti Forssell 09.07.2015

     Hei huippua! Kiitos tiedosta 🙂

     Vastaa
 3. Mariiia 08.07.2015

  Olet tyrmäävän kaunis ja tyylitajusi on pettämätön! Kiitos ihanasta blogista, se on suosikki muotiblogini 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   Oi miten ihanaa kuulla, kiitos! <3

   Vastaa
 4. Hanna 08.07.2015

  Nää kuvat ja sinä! Huikeeta duunia upeat naiset! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   Kiitos ihana <3 Itse olet upeista upein! Toivottavasti kohta nähdään! xxx

   Vastaa
 5. eve 08.07.2015

  Kauniita kuvia! Oisin kysynyt onko sulla vinkata mitään hyvää itseruskettavaa? Sä näytät aina niin ihanan päivettyneeltä 🙂 Toki oot varmaan saanut sun rusketuksen ihan auringosta, mutta itse olen valkoinen kuin lakana, kiitos Suomen sateisen kesän 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   Monet kysyvät minulta tätä samaa usein, hah 🙂 Nyt voin rehellisesti sanoa, että rusketukseni on tullut ihan oikeasta auringosta 😉 …vaikka kohta viimeisetkin rusketuksen rippeet häviävät täällä vesisateessa.. :/ En ole löytänyt hyvää itseruskettavaa, jota voisin suositella eteenpäin. Olen käyttänyt ja kokeillut paljon eri merkkejä ja eri hintaluokan tuotteita, muttei mikään ole vielä kunnolla kolahtanut. Minä otan myös mielellään vinkkejä vastaan, jos joku tietää todella hyvän itseruskettavan!

   Vastaa
 6. Fia 08.07.2015

  Täydellinen asu ja asusteet! Olen arkaillut aina kynähame-mallisia hameita, koska olen pelännyt, että se tekee minusta liian tätimäisen. Sinä todella osoitat epäluuloni vääriksi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   Paljon kiitoksia 🙂 Kynähame on aina naisellinen vaihtoehto muttei mielestäni ollenkaan tätimäinen. Riippuu paljon miten asustaa ja mitä yhdistää yläosaksi. Toki tässä asussa hameen farkku-materiaali tuo hieman rennompaa ja ”ei-tätimäistä” fiilistä. Eikun vaan uudestaan kynähameita kokeilemaan 😉

   Vastaa
 7. Emmi 11.07.2015

  Upeat kuvat ja hauska kuvauspaikka! 🙂 Onpa kiva tuollainen vähän löysempi farkkupaita 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.07.2015

   Sadepäivinä pitää miettiä kuvauspaikat uudelleen 😉 ja kiitos, pidän itsekin tuosta rennosta farkkupaidasta!

   Vastaa
 8. VM 12.07.2015

  Mahtavat kuvat ja asu! Ei voi muuta sanoa. Vau!

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.07.2015

   Kiitos paljon 🙂

   Vastaa