ARMY JACKET

Löysin vihdoin ja viimein sen täydellisen Army-takin! Olen käyttänyt nahkatakkejani tänä kesänä tylsistymiseen asti, joten kaipailin kipeästi jotain toista vaihtoehtoa niille. Valitettavasti kun tämä Suomen kesä on ollut niin kylmä, että ei ole ilman takkia ulos viitsinyt lähteä. Himotuslistalleni nousi vihreä, army-henkinen takki. En ollut kaupoissa hirveästi tällaisiin takkeihin törmännyt, joten päätin tutkia josko sopiva yksilö löytyisi netistä. Ja sieltähän se täydellinen takki löytyi, Anine Bingiltä. Takki on värinsä, mallinsa ja materiaalinsa puolesta juuri passeli. Ihanan rento ja huoleton heittää kesämekkojen päälle. Tuo mielestäni kivasti särmää muuten simppeliin asuun. Syksyllä takki toimii erinomaisesti esimerkiksi paksujen neuleiden ja nahkahousujen kanssa. Mitä tykkäätte?

Army Jacket: Anine Bing

Dress: Zara

Sunnies: Dior

Bag: Chanel

Shoes: Adidas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Maria 22.07.2015

  Love love loooove it!!! Nyt on pakko saada itekki tollanen! Näyttää niin hyvältä sun päällä :))))

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.07.2015

   Kiitos! itsekin olen ihan rakastunut tähän takkiin <3

   Vastaa
 2. Jjanem 22.07.2015

  Mä kun taas luulin että army-takit on rumia… Tuo kokonaisuus näyttää kaikkea muulta kun rumalta. Vaikka pukisit jätesäkin päällesi, näyttäisit täydelliseltä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.07.2015

   Haha, voi kiitos! 🙂 Minäkin olen löytänyt tämän army-takin vasta nyt.. aikaisemmin se ei ole miellyttänyt yhtään. Mutta näin se mieli muuttuu 😉

   Vastaa
 3. [email protected] 23.07.2015

  UPEA löytö! <3

  Ja sun meikki; täydellinen! Pakko takertua noihin luomiin, mitä luomiväriä olet käyttänyt ? Ja miten saat niistä noin upeat? <3_________<3 Sä kun kävelisit vastaan niin varmaan pyörtyisin siltä seisomalta. Oot oikeesti maailman kaunein nainen! O_____o

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.07.2015

   Kiitos niin paljon ihanista sanoistasi! 🙂 Aikaisemmin tuona päivänä olin eräässä haastattelussa ja siellä ammattimeikkaaja teki minulle tuon meikin. Ja en valitettavasti tiedä tarkalleen mitä meikkejä hän käytti.. itse en valitettavasti ole noin taitava meikkaaja 🙂

   Vastaa