WEEKLY WANTIES

Tästä viikosta eteenpäin pyrin toteuttamaan joka viikko ”weekly wanties” -postauksen. Postauksessa tuon esille tämän hetken suosikkituotteitani, tuotteita jotka haluasin itselleni saada tai vain muita nyt pinnalla olevia must have -juttuja. Weekly wanties -postauksissa muodin lisäksi haluan tuoda esille kauneudenhoitoon liittyviä in-juttuja sekä fitness ja sporttimaailmaan keskittyviä trendituotteita. 

1. Tänä kesänä farkku on kuuminta hottia. Omaan vaatekaappiini ovat löytäneet tiensä jo monet leveälahkeiset farkut, miljoonat erilaiset farkkupaidat sekä yksi farkkutakki. En ole kuitenkaan näillä ostoksilla vielä farkunhimoani taltuttanut ja nyt kiikarissa olisi farkkuhame. Eikä mikä tahansa farkkuhame vaan eniten silmääni mielyttää kynähame-mallinen farkkuhame. This is a must have! 2. Toinen himotus, astetta ajattomampi vaatekappale, on musta tank top. Luulisi, että tuollaisen mustan perustopin löytäminen olisi helppoa, mutta oikeanlaista toppia ei ole sattunut kohdalleni. Etsinnässä on malli, jossa olisi hieman leveämmät olkaimet ja umpinaisempi kaula-aukko. Materiaali saisi olla jokin luonnonkuitu, esimerkiksi pellava. 3. Kolmantena wanties-listalla on tämän hetken trendi aurinkolasit, eli Diorin So Real -aurinkolasit. Vaikka olenkin kultakorujen ja kulta detaljeiden ystävä näissä laseissa silver väri on mielestäni paras. Eivät näyttäisi hullummilta farkkuasujen kanssa…

Skirt: Current/Elliott, Top: Filippa K, Sunglasses: Dior

 

From this week forward I`m going to do a ”weekly wanties” -post every week. In these posts I will present my favourite pieces, my fashion wanties and must have products this season. Along with the fashion pieces I will also present fitness and beauty products that are in fashion.

1. Denim is one of the biggest trends right now. Many pairs of flared jeans, denim shirts and a denim jacket have found their way into my closet. Still I´m not quite done with my denim obsession. Now I`m craving for a denim pencil skirt. Light denim colour would be nice for the summer 2. An other wantie is a basic black tank top. I have had troubles finding the perfect tank top as I want it to have a bit bolder shoulder straps and closed neckline. And I would love the material to be some natural fiber such as linen or something. 3. The third one on my wanties-list is a pair of  it-sunglasses from Dior. Even though I love golden details and golden jewellery, I would prefer these sunglasses in Silver. Wouldn`t they be the perfect match with denim outfits.. 

Skirt: Current/Elliott, Top: Filippa K, Sunglasses: Dior

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Jjanem 23.06.2015

  Hei ihan loistava idea tää ”weekly wanties” !:) Ja muutenkin nämä uudet sivut ovat todella hienot.

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.06.2015

   Kiitos, tosi kiva kuulla 🙂

   Vastaa
 2. Julia 23.06.2015

  Jes kiva postausidea! Jään innolla odottamaan seuraavia osia 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2015

   Hyvä, kiva kuulla! 🙂

   Vastaa
 3. Hanna 24.06.2015

  Minäkin olen hamstrannut farkkua ennemmän kuin tarpeeksi 🙂 Aijemmin en ole muistaakseni kommentoinut, mutta pakko hehkuttaa, että ihanat uudet sivut olet saanut aikaan.

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2015

   Kiitos paljon! Olen itsekin tyytyväinen lopputulokseen 🙂

   Vastaa
 4. AnniinaN 24.06.2015

  Heippa Metti! En ole aikaisemmin kommentoinut mutta ahkerasti luen blogiasi ja aina innolla odotan uusia postauksia. Blogisi on noussut yhdeksi suosikeistani <3
  Sitten käytännönasia, olisi mahtavaa jos postausten lopussa olisi painike josta pääsisi suoraan seuraavaan niin että postaus näkyy heti kokonaisuudessaan 🙂 nyt ainakin puhelimella pitää klikata takaisin alkusivuille että pääsen klikkaamaan seuraavaan postaukseen. Tämä helpottaisi ihanan blogisi lukemista 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2015

   Kiva kuulla, että pidät blogistani <3 Kiitos vinkistä, tutkin asiaa… 🙂

   Vastaa
 5. aura 27.06.2015

  Hei nyt on pakko yhtyä mielipiteeseesi, että kuinka vaikea hyvin istuvaa tai vain omalle kropalle sopivaa toppia on löytää!

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2015

   No eikö? Jos joskus löydän hyvän mallin, täytyy hamstrata se heti monessa värissä 😀

   Vastaa
 6. Ana 29.06.2015

  Moikka! Pakko myös kommentoida! Pidän blogistasi ja odotan uusia päivityksiä mutta se että jokainen kirjoitus pitää avata omanaan vie halun tulla lukemaan tekstejä…. Moni bloggari on uuden sivuston mukaan siirtynyt tähän, mutta sitten vaihtanut niin että postauksen näkee kokonaan kun lukijat ovat niin kovin pyytäneet vaihtamaan vanhaan tyyliin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2015

   Moi! Kiitos kommentista. Tuntuu, että tämä toiminto jakaa mielipiteet täysin. Toiset kokevat, että on kivempi kun ei tarvitse skorllata niin paljon (monia sivuja) ennen kuin löytää sen postauksen mitä ei ole vielä lukenyt yms. Tai niin, että tässä toiminnossa on helpompi valikoida luettavaksi ainoastaan ne postaukset jotka kiinnostavat paljon. Mutta ymmärrän kyllä täysin näkemyksesi ja otan mielipiteesi huomioon tulevaisuudessa 🙂

   Vastaa