WEEKEND IN PORVOO

Tänä viikonloppuna suuntasimme pois kaupungin hälinästä kun saimme ystäviltämme kutsun viettämään viikonloppua heidän luokse Porvooseen. Porvoo on upea vanha kaupunki ja siellä on joka kerta ilo vierailla. Varsinkin kesällä kaupunki loistaa ja kadut täyttyvät turisteista. Mekin lähdimme ihan ”turisteina” pyöriskelemään vanhaan kaupunkiin ja Porvoon kuuluisaan jokirantaan. Jokiranta oli todella kaunis ja sen ympärillä ihania pieniä kahviloita ja ravintoloita. Ihastelin upeita maisemia niin paljon kuin pikkuisemme perässä juoksemisen lomassa kerkesin. Sää ei ollut mitä parhain, mutta onneksi välillä aurinko näyttäytyi tummien pilvimassojen joukosta. Päivän päätteeksi tarkoituksenamme oli mennä Timbaali -nimiseen ravintolaan syömään heidän kuuluisia etanoitaan, mutta vilkkaiden pikkuistemme ansioista syömisestä ei tällä kerralla tullut yhtään mitään. Ensi kerralla paremmalla onnella! 😀

Kiitos vielä ihanille ystävillemme mukavasta viikonlopusta! Nyt suuntana Stadi!

 

We have enjoyed a lovely weekend over at our friends` house in Porvoo this weekend. We have had such a great time together, lot of fun and laughter! Porvoo is only 45 minutes from Helsinki which is very doable with a little child. Porvoo is a very nice, old city with lots of beautiful buildings, boutiques, restaurants and cafes. It differs a lot from Helsinki and it feels like countryside over there. So calm and lot of fields, very nice. 

Thank you our friends for having us over! We had a great time. See you next time in Helsinki!

Denim shirt: H&M

Jeans: Zara

Sunnies: Dolce & Gabbana

Bag: Louis Vuitton

Heels: Zara

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Jjanem 29.06.2015

  Suomessa on kyllä niin paljon kauniita paikkoja missä pitäisi käydä enemmän!

  Aiotko säilyttää vielä vanhan blogisi? Olisi mukavaa että pystyisi myös niitä vanhoja postauksia vastasuudessakin lukemaan:)

  Vastaa
 2. Metti Forssell 29.06.2015

  No niin on! Varsinkin kesä-Suomi on niin kaunis 🙂
  Vanha blogi tulee säilymään hamaan tulevaisuuteen asti eli en aio poistaa sitä. En kuitenkaan päivitä sitä enää koskaan ja kaikki uudet jutut tulevat luonnollisesti tänne uuden blogin puolelle 🙂

  Vastaa
 3. Anna 30.06.2015

  Ihania kuvia Metti. Mikä on muuten tuo kaunis koru, joka sinulla on kaulassa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.06.2015

   Kiitos, se on Bvulgarin koru, jonka olen saanut mieheltäni. Todella rakas ja lähes aina kaulassani!

   Vastaa