TAKE ME BACK TO THE BEACH

Vietimme ihanan ja rentouttavan loman Turkin Belekissä ja nyt olemme takaisin Suomessa. Brrr täällä on kylmä! En muista milloin viimeksi Suomessa olisi ollut kesäkuussa näin koleaa. Lomakuvia sellaillessa kaipuu kuumille hiekkarannoille ja virkistäville uima-altaille on tajuttoman suuri. Turkissa olisi helposti vielä vierähtänyt toinenkin viikko. Nautimme tyttäreni kanssa molemmat oikein olan takaa. Ehkä vielä myöhemmin tänä kesänä on päästävä jonnekin lämpimään. Toivotaan sormet ristissä, että Suomenkin kesä näyttäisi vielä parempia puoliaan tänä vuonna.

 

We had a wonderful and relaxing holiday in Turkey but now we`re back in Finland. Brrr, it`s cold here! I can`t remember the last time it was so cold in Finland this time of the year. The longing after hot beaches and refreshing pools is enormous when I browse through our holiday pictures. Take me back to the beach, please! I might ”have” to go to another vacation later this summer if the weather does not get better. Fingers crossed. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Lotta 24.06.2015

  Sulla on ihan unelmahiukset! Ootko värjännyt? Jos oot niin itse vai kampaajalla? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2015

   Mulla on luonnostaan vaaleat hiukset, mutta käyn aina välillä kampaajalla laittamassa vähän extra väriä hiuksiini!

   Vastaa
 2. Tiia 30.06.2015

  Mikä kynsilakka sinulla on näissä kuvissa?
  Essien joku c:llä alkava? 🙂

  Vastaa
 3. Tiia 30.06.2015

  Mikä kynsilakka sinulla on näissä kuvissa?
  Essien joku c:llä alkava?

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.06.2015

   Tuo harmaanruskea lakka on OPI-merkkinen. En löytänyt kynsilakkapullosta valitettavasti tarkkaa värikoodia.

   Vastaa
 4. Emilia 07.07.2015

  Gorgeus cover up dress, where is it from?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.07.2015

   Thanks! It`s from H&M 🙂

   Vastaa