OCEAN CLUB MARBELLA

Viime sunnuntaina saimme viettää mieheni kanssa päivää ihan kahdestaan. Halusimme tehdä jotain kivaa ja rentouttavaa, joten päätimme lähteä Marbellassa sijaitsevaan Ocean Clubiin. Ocean Club on täydellinen paikka aikuisille, jotka haluavat nauttia ja viettää upean päivän. Siellä voi makoilla isoilla valkoisilla sängyillä, uida valtavassa poolissa, kuunnella hyvää musiikkia, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä palvoa aurinkoa! Lapsia kyseiselle klubille ei saa viedä, mutta se on mielestäni vain hyvä. Lapsille löytyy omat vesipuistot ja muut jutut sitten. Olin ensimmäistä kertaa kyseisellä beach klubilla ja voin luvata ettei se jäänyt viimeiseksi 😉

Last sunday we got to spend a day with my husband just the two of us. We wanted to do something fun and relaxing so we decided to go to the Ocean Club in Marbella. That is a perfect place for adults to spend a wonderful day. There you can lay on gorgeous white sun beds, swim in a huge pool, listen to good music, eat amazing foods and just enjoy the sun and the great atmosphere. You are not allowed to bring kids to this club, which I think is perfectly fine. There are other water parks for kids. This was actually my first time in this beach club but I can promise it was not my last 😉

 

Ocean Clubilla oli todella hyvä ruokalista. Kaikenlaisia ruokia aasialaisesta pizzoihin. Rakastan sushia, joten ei tullut yllätyksenä, että valitsimme sushi platterin lounaaksi. Nam, kun se oli hyvää! Sushin kaveriksi lasi shampanjaa, not bad 🙂 Hyvän ruoan lisäksi olin tyytyväinen palveluun ja onnellinen siitä, että ruoat pystyi nauttimaan omalla sängyllä auringonoton lomassa. Perfect for me.

The foods in Ocean Club were really good. For lunch we had this amazing sushi platter as we both love sushi. With sushi few glasses of champagne, not bad 🙂 I really appreciated the fact that you could eat all of the foods on your sun bed. Perfect for me.

 

 

 

Ocean Club on ehdottomasti enemmän party klubi kuin muut beach klubit Espanjassa, joissa olen käynyt. Jos haluaa mielummin chilliä menoa kannattaa valita jonkin muu klubi. Minä tykkäsin kuitenkin todella paljon ja nautin päivästä suunnattomasti. Suuntamme tuonne ehdottomasti uudestaan ensi kerralla kun menemme Marbellaan!

Ocean Club is definitely more of a party club than all the other beach clubs I have visited in Spain. So if you are looking for a nice, very chill day maybe this isn`t the best place. But I liked it a lot and would definitely go there again.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Anonyymi 05.06.2015

  Aivan ihania kuvia:) itsekkin haluaisin päästä käymään kyseisellä clubilla. Mitä tuo lysti tulikaan maksamaan? En ole löytänyt netistä kunnolla tietoa. Eikös sinne ollut joku aika huima sisäänpääsymaksu..

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2015

   Sisäänpääsymaksua ei ole, mutta aurinkobedin varaaminen maksaa (ja alueelle ei pääse ilman varattua bediä) eli tavallaan siinä hinnassa on molemmat. Sängyt ovat kuitenkin hyvin isoja ja ne voi jakaa esim. kuuden tai kahdeksan hengen kaveriporukan kesken, jolloin voi kustannuksiakin jakaa. Ocean Clubin nettisivuilta löytyy paremmin tietoa heidän hinnoistaan 🙂

   Vastaa
 2. Anonyymi 05.06.2015

  Miten järjestitte lomalla niin että pääsitte viettämään päivää kahdestaan? Se olisi aivan ihanaa, mutta itse en uskalla käyttää hotellien tarjoamia lastehoitopalveluita…

  Vastaa