GIRLY PINK

Ihanaa olla taas Suomessa. Vaikka pidänkin paljon Saksassa asumisesta on niin mahtavaa tulla pitkän ajan jälkeen taas koti-Suomeen. Jo heti toisena iltana pääsimme mieheni kanssa kahdestaan syömään. Isovanhemmat ovat täällä Suomessa ja lähestulkoon ”kilpailevat” siitä kuka saa hoitaa tytärtämme. Hoitoavusta ei siis ole pulaa 😀 Valitsimme deittiravintolaksi Brondan. Bronda on ehdottomasti yksi lempiravintoloistani Helsingissä. Siellä on todella hyvää ruokaa ja palvelu ensiluokkaista. Kiitos vielä meidän upeille, eilisille tarjoilijoille ja mahtavalle keittiölle hienosta illasta.

Tyttäremme täytti yksi jo kuukausi sitten, mutta tänään järjestämme hänelle isot synttärijuhlat. Paikalle tulee iso kööri sukulaisia ja ystäviä. Ihanaa päästä vaihtamaan kuulumisia kaikkien kanssa taas pitkästä aikaa. En malta odottaa että tyttäremme puhaltaa yhden kynttilän kakun päältä ja ihmiset taputtavat vieressä. Siinä tulee varmasti mammalla tippa linssiin. En voi vieläkään uskoa, että hän on jo oikeasti vuoden!! Illalla sitten olisi tarkoituksena mennä kaveriporukalla syömään ja ulos. En muista milloin viimeksi olen ollut ulkona, so that should be fun.

I love to be back in Finland. I like living in Germany but there are no place like home. Yesterday me and my husband got to spend a date night together. We went out for dinner and had a great time. Today we are celebrating our daughter`s first birthday. She had her birthday already in May, but we want to throw her a proper party with family and friends. Can`t wait! Later tonight we are going to have dinner with friends and go out afterwards. I can`t remember the last time I was out, so that should be fun.

Top: Bik Bok
Pants: BCBGMAXAZRIA
Bag: Louis Vuitton
Shoes: Valentino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Tosi kiva tyttömäinen asu, sopivan puuterin vaaleanpunainen että ei tuu hattara look 😀

  Vastaa
 2. Haveaniceday1 06.06.2015

  Kaunis ja yksinkertainen asu. Tuo laukku on niin ihana <3

  Vastaa
 3. Anonyymi 07.06.2015

  Samaa mieltä edellisen kanssa, toi vaaleanpunainen mätsää kyllä niin hyvin, ei yhtään liikaa mikä voisi hyvin olla mahdollista:) Voin antaa mun osoitteen niin voit lähettää tota tyylitietoisuutta mullekkin!

  Pakko muuten kysyä, että onko sulla pidennyksiä? Meinaan instagramissa oli jotain kuvaa rapunzelin lähetyksestä, siitä tuli mieleen:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.06.2015

   Kiitos paljon 🙂 Mulla ei ole hiustenpdennyksiä, testailen vain muita Rapunzelin hiustenhoitotuotteita 🙂

   Vastaa
 4. Anonyymi 07.06.2015

  Kiitos Metti – sain taas pukeutumisidean postauksestasi 🙂 Ihana laukku ja mikä väri !!!

  Vastaa
 5. Upsider 07.06.2015

  Super kesäinenasu, wau. Mikä on laukun "nimi"?

  Vastaa
 6. Jennifer 07.06.2015

  Tuo laukku on niin upea! <3 Ja sinä kaunis 🙂

  Vastaa
 7. Anonyymi 09.06.2015

  Vau, taas uusi laukku. Jos tuo laukku on Espanjasta, mikä hintataso siellä on kyseisellä merkillä?

  Vastaa