FAMILY VACATION

Päivät ovat vierähtäneet hurjaa vauhtia ihanassa Espanjassa. Huomasin juuri, etten ole julkaissut kuvia ihan ensimmäiseltä illalta kun menimme syömään. Meidän pikku-neiti on juuri nyt siinä iässä, että kaikki ympärillä oleva kiinnostaa, joka paikkaan on päästävä ja kaikkia asioita koskettava. Hän kävelee jo niin hurjaa vauhtia, että siinä saa olla pää kolmantena jalkana mukana jos meinaa hänen perässään pysyä. Nyt ymmärrän paremmin vanhempia, jotka ovat sanoneet etteivät halua/jaksa pikkulasten kanssa matkustaa 😀 Vaikka pikkuisemme pitääkin meidät hyvin kiireisinä, on ollut niin ihana viettää koko perheen lomaa. Lilia on niin reipas tyttö, joka on kiinnostunut uusista ihmisistä ja asioista. Hän on avoin ja sosiaalinen ja hymyilee kaikille. On mahtavaa huomata kuinka hän päivä päivältä kehittyy ja oppii uusia juttuja. On ihana jakaa hänen kanssaaan uusia kokemuksia ja nähdä kun hän nauttii. Ja voi sitä innostuksen määrää kun hän näkee koiran!! Koiran luokse on päästävä silittelemään ja ihastelemaan. Pienillä on pienet ilot… 🙂

Days have gone by so fast… I just noticed that I haven`t posted pictures of our first night when we out here for dinner. Our little baby girl is now at the age where everything interests her… and I mean everything! 😀 She wants to go everywhere and touch everything. She obviously keeps us very busy 😀 Nevertheless, I have enjoyed so much being here with my whole family. Our baby girl is very interested in new people and she laughs at everybody. It is nice that she is so open and social. I have loved to spend time and play with her here under the sun in new surroundings. She really enjoys herself and that is the best thing a mommy can ask for.

Top: Mango
Jeans: Zara
Sunnies: Dolce&Gabbana
Bag: Saint Laurent
Shoes: Valentino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Anonyymi 01.06.2015

  Valloittavia lomakuvia ja pikkuinen-Lilia on super ihana, kuin nukke 🙂 Ihanaa kesää teille!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.06.2015

   Kiitos paljon! Lilia on valloittava 🙂 Mukavaa kesää myös sinulle!

   Vastaa
 2. Vanilla 01.06.2015

  Aivan täydellinen asu! Suloinen Lilia! Myöhästyneet synttärionnittelut sekä kiitos, kun jaksat kirjoittaa upeaa blogiasi. 🙂

  Vastaa
 3. ana 02.06.2015

  Mahtavaa lomaa! Voisiko pienen neidin asuista jakaa tietoa myös? Niin söpö ja tyylikäs kuten äitinsä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.06.2015

   Kiitos! Ajattelin itsekin, että olisiko pitänyt laittaa Liliankin asutiedot blogiin.. Teen niin tulevaisuudessa jos/kun hän kanssani on kuvissa. Tässä hänellä on mekko espanjalaisesta pikku-butiikista, rusettitrikoot h&m, rusetti Le Bunuell ja sandaalit Bochumista eräästä lastenvaateliikkeestä!

   Vastaa
 4. Anonyymi 03.06.2015

  Olisi kiva nähdä myös pikkuisen loma-asu valinnat, tai vaikka koko perheen 🙂 olet varmaan valinnut kaikkien asut ? 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.06.2015

   Haha joo, kyllä mä aika pitkälti koko perheen vaatteet valitsen 😀 Laitan tulevaisuudessa myös Lilian outfit tiedot blogiin, mikäli hän kuvissa esiintyy 🙂 (näiden kuvien tiedot edellisessä kommentissa)

   Vastaa
 5. Anonyymi 03.06.2015

  Tyttösi on kyllä suloinen 🙂 Hyvää kesää koko perheeelle !

  Vastaa