CASUAL DINNER OUTFIT

Tässä asu, joka oli päälläni kun menimme lähiravintolaan dinnerille. En ehkä Suomessa pukisi farkkushortseja ravintolaan (kesälläkään), mutta lomalaisen housuina toimii. Täällä ei muutenkaan olla turhaan fiinisti pukeuduttu vaan farkkushortsit ja t-paita ovat kuuluneet vakiovarustukseen. Pongasin nämä ihanat punaiset kengät espanjalaisesta liikkeessä, jossa minun on aina käytävä täällä ollessani. Päälläni olevat farkkushortsitkin on löytö samaisesta liikkeestä muutaman vuoden takaa. Olin jo pitkään himoillut kirkkaanpunaisia kenkiä. Ne hapsulliset Aquazzurrat olisivat olleet täydelliset, mutta tällä hetkellä jokapuolelta sold out. Täytyy vielä odottaa, toivottavasti joku päivä löytäisin ne jostain. Nämä toiset kirkkaanpunaiset kengät riittäköön siihen asti. Näissä kengissä upean värin sekä kauniiden nauhojen lisäksi plussaa saa myös kitten heel korkot! Ne jos jotkut sopivat täydellisesti pikkuisen perässä juoksemiseen. Jaksaa paremmin 😉

Here is a dinner outfit I wore a couple of days ago. I would never wear denim shorts for dinner in Finland, but here it`s fine. People dress much more casual over here. I was very glad when I found these nice red shoes from Uterqüe. That is one of the boutiques I must visit every time we come here. Actually I have purchased these denim shorts a few years ago from the same boutique. I was hoping to get the red, fringe Aquazzura heels, but they are sold out everywhere. Hopefully some day I will find them… But for now I`m pleased with these other nice red shoes. They are perfect because of the kitten heel. Kitten heels are more comfortable and definitely easier when running after our daughter 😉

Top: Massimo Dutti
Shorts: Uterqüe
Sunnies: Ray Ban
Bag: Chanel
Shoes: Uterqüe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Anonyymi 03.06.2015

  Taas niin kauniina ja ihana asu – punaiset kengät …..ihanat !

  Vastaa
 2. Anonyymi 03.06.2015

  Mielettömän upee asu ja tosi mageet kengät!!!

  Vastaa
 3. Anonyymi 03.06.2015

  Hei Metti, minkä kokoinen Chanel sinulla on tuo musta versio?
  Terveisin SKy

  Vastaa
 4. Anonyymi 04.06.2015

  Kaiken muun kauniin lisäksi sinulla on kaunis rusketus. Tervetuloa vaan tänne suomeen….+13 🙁

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2015

   Kyllähän tää kylmyys vähän yllätti, mutta toivottavasti se kesä pian tänne Suomeenkin tulee 🙂

   Vastaa
 5. Anonyymi 04.06.2015

  Olisi mukava tietää kuka kuvaa kuvat blogiisi? Meinaan tosi hyviä kuvia! Tykkään aina välillä käydä lukemassa täällä kun on laadukkaat/hyvät kuvat ja kivaa tekstiä. Oot kyllä todella kaunis ja tyylikäs! Hyvää kesää koko perheelle 🙂 t. niina

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2015

   Kiitos, tosi kiva kuulla. Mieheni ottaa lähes kaikki kuvani.. 🙂 välillä toki kaverit, läheiset etc.

   Vastaa
 6. Anonyymi 04.06.2015

  Ihanat kengät ja sopivat hyvin kantajalleen! Käyn myös aina Uterquessa Espanjassa tai Portugalissa lomaillessa ja enpä ole kertaakaan lähtenyt tyhjin käsin. Liikkeessä jo tuoksuukin niin hyvälle 🙂 Uterque on kanssa Inditexin ketju, kuten Zarakin. Mukavaa lomanjatkoa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.06.2015

   Kiitos infosta, tuota en tiennytkään! Mukavaa kesää sinullekin 🙂

   Vastaa
 7. Anonyymi 05.06.2015

  Silmät pullahti ulos paikoiltaan kun nää kuvat pamahti näytölle <3_________<3 Herranjumala olet tyrmäävä O__o !

  Vastaa