BLACK AND WHITE FROM SPAIN

Suomessa päivät ovat menneet nopeaa vaihtia. Paljon on kaikkea tekemistä ja ihmisiä treffattavana, kivaa! Viime viikonloppuna juhlimme tyttäremme 1-vuotis syntymäpäiviä. Juhlat menivät hienosti ja tyttäremme nautti kaikista lahjoista ja saamastaan huomioista. Julkaisin muutamia kuvia instagramissa tyttäremme juhlista, mutta postailen ehkä myöhemmin vielä tänne bloginkin puolelle jotain.

Tällä viikolla bloggaaminen jää luultavasti vähemmälle, sillä olen työstämässä uusia blogisivuja! Olen super innoissani sivujen pienestä freesauksesta. Ulkoasulla on kuitenkin suuri vaikutus yleisilmeeseen ja fiilikseen. Kun aloitin blogin, en tiennyt, että kuinka kauan jaksan/ehdin/haluan tehdä blogia. Tähän mennessä olen kuitenkin nauttinut bloggaamisesta paljon ja sen vuoksi haluan panostaa siihen nyt hieman enemmän. Toki saan apua näissä sivujen suunnitelussa ja toteutuksessa, en ikinä itse osaisi tehdä kaikkea. Never ever! Onneksi on osaavia ja auttavia ihmisia ympärillä 🙂 Toivon mukaan jo jossain vaiheessa ensi viikolla tai lähiviikkoina uudet sivut avautuvat. En malta odottaa!

Tähän väliin muutamia asukuvia lomaltamme. Huomasin muuten juuri, että tässä asuassa lähes kaikki jutut on Zarasta. Jokainen vaatekappale on kuitenkin ostettu eri vuosina. Toppi on ostos viime vuodelta, kengät sitä edelliseltä sekä shortsit kolmen vuoden takaa jos oikein muistan. Eli kyllä ketjuliikkeistäkin voi löytää vaatteita, jotka kestävät vaatekaapissasi useita vuosia! 😀

Top, Shorts, Shoes: Zara
Sunnies: Ray Ban
Bag: Chanel

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Anonyymi 09.06.2015

  Kivannäköinen kesäinen asu ja ihana laukku. Kirjoitat kivasti. Blogiasi on mukava seurata.

  Vastaa
 2. Metti Forssell 10.06.2015

  Kiitos kommentista! Kiva kuulla 🙂

  Vastaa
 3. Siru 10.06.2015

  No nyt on aivan täydelliset kengät *sydänsilmäemoji* !!

  Muutenkin sun blogi on aina kunnon piristys 🙂

  Vastaa
 4. Anonyymi 11.06.2015

  Ihania asuja sulla! Bongasin kuvan häistäsi ja ajattelinkin kysyä mistä olet löytänyt häämekkosi ja minkä valmistajan se on? kiitos paljon 🙂

  Vastaa
 5. Eveliina 18.06.2015

  Oi että taas niin mielettömän upea asu ja sinä! Olet vain niin uskomattoman kaunis ja ihanan näköinen. Mistä edellisen postauksen kuvissa oleva ja ilmeisesti näissäkin kuvissa oleva kaulakorusi on? Todella todella kaunis. Kiitos ihanasta blogista <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2015

   Kiitos paljon! 🙂 Kaulakoru on Bvulgarin ja olen saanut sen lahjaksi mieheltäni. Koru on hyvin rakas ja kaulassa lähes aina!

   Vastaa