SAY CHEESE

Vaikka yleensä syönkin terveellisesti, joskus saa (pitää!) herkutella. Juustot ja lasi punaviiniä viikonloppuherkkuna toimii todella hyvin. Pidän voimakkaista juustoista ja yleensä mitä haisevampi sen parempi 😀 Juustot sopivat täydellisesti seurusteluruoaksi ystävien kanssa tai romanttiselle illalle pikkunaposteltavaksi. Ehdoton must juttu juustojen kanssa on viikunahillo, joka antaa ihanan lisämaun. Täältä Saksasta löysin tulisen viikunahillon pienellä sinappisella twistillä. Ai että kuinka hyvää! Sitä pitää ostaa purkkitolkulla myös Suomeen.. Harmikseni tämä lautanen ei kuitenkaan ole edessäni juuri nyt, sillä tällä hetkellä täällä keskitytään nauttimisen sijaan pakkaamiseen ja siivoamiseen. Ehkä seuraavan kerran Espanjan auringon alla… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Anonyymi 23.05.2015

  Oi viikonahillo kyllä kruunaa juuston kuin juuston! Joulun alla mikään ei ole parempaa kuin pipari homejuuston alle (ei mikä tahansa pipari, vaan ohut ja rapsakka). Kuulostaa oudolta jos ei ole kokeillut, mutta suosittelen ehdottomasti 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.05.2015

   On tullut kokeiltua tuota aurajuuston ja piparkakun yhdistelmää ja on todella hyvää! 🙂

   Vastaa
 2. Anonyymi 28.05.2015

  Oi että, mikä herkullinen juustojen maailma. Juustojen ystävänä tykkään saada uusia vinkkejä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.05.2015

   Juustot on herkullisia 🙂 voisin hyvin jättää keksit pois ja syödä vain juustoja ja hilloa;)

   Vastaa