ALL WHITE IN PUERTO BANUS

Kuten ehkä Instagramista jotkut saattoivat huomata, kävimme perheemme kanssa Puerto Banuksessa muutama päivä sitten. Puerto Banus on mieletön alue Marbellassa ja se on tunnettu upeasta satamastaan. Meidän asunnolta Puerto Banukseen on vain reilun viiden minuutin ajomatka, joten siellä tulee käytyä lähes päivittäin. Kaupunki on todella kaunis ja sen kohokohta on nimenomaan rannassa sijaitseva satama-alue. Pitkä satamakatu pursuaa toinen toistaan upeampia liikkeitä sekä ihania ravintoloita. Tuon kadun varrelta löytyy lähes kaikkien huippumerkkien omat liikkeet. Todellinen shoppailijan paratiisi siis kyseessä.

Nappasimme muutamat kuvat upeiden jahtien keskellä, jotta pääsisitte vähän Puerto Banuksen fiilikseen 🙂 Nyt kun on saanut hieman päivetystä iholle alkaa kokovalkoinen taas näyttämään hyvältä. Erityisen paljon pidän uusista Sandin pitsishortseistani. Kultaiset detaljit laukussa, koruissa ja kengissä sopivat mielestäni täydellisesti kesäisen asun kanssa.

We visited Puerto Banus the other day. Puerto Banus is a beautiful part of Marbella that is well-known of its marine. It is only a five minute drive from our place so we go there almost every day. The marine is gorgeous with its designer boutiques, cafés and restaurants. It`s a paradise for people who likes to shop.

I wanted to take my outfit pictures in the middle of the beautiful yachts so you will get a little feeling of Puerto Banus marine. Now when I`m a little bit tanned, all white outfit looks good. The golden details in the shoes, bag and jewellery complete the perfect summer look.

Top: Zara
Shorts: Sand
Sunnies: Dolce&Gabbana
Watch: Rolex
Bag: Chanel
Shoes: Valentino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Anonyymi 29.05.2015

  Super tyylikäs asukokonaisuus aurinkoon!

  Vastaa
 2. Anonyymi 30.05.2015

  Hei
  Saanko tiedustella sen sun ruskean YSL laukun mitat.

  Vastaa
 3. Oona 11.07.2015

  Hei, aivan ihana asu! Onko Chanelisi mikä koko, näyttää täydelliseltä? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.07.2015

   Kiitos paljon 🙂 Tuo Chanel on Jumbo -kokoinen!

   Vastaa